13.02.2023
Un prezentator TV din Romania a cantat despre prognoza meteo pe melodia „Visele” de Irina Rimes. Vezi momentul - VIDEO

Un prezentator TV din Romania, Emanuel Cirstea, canta despre prognozele meteo pe melodiile diferitor interpreti. De aceasta data, interpretul a ales melodia unei artiste din Republica Moldova, Irina Rimes. Vezi mai jos ce i-a reusit!

Irina in 2016 si-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 in clasamentele radio din Moldova si Romania. Acest cantec a fost interpretat de vedeta in mai multe limbi, acum insa, a aparut o versiune inedita de Emanuel Cirstea.

Prezentatorul TV a publicat intr-un story pe pagina sa de Instagram cum canta prognozele meteo dupa piesa interpretei Irina Rimes „Visele”.

Dupa scurt tip, Irina a repostat aceasta interpretare la ea pe profil.

Interpreta Hanna a devenit mama pentru a doua oara! Vedeta a publicat pe retelele de socializare primele imagini cu cel de-al doilea copil

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie