31.07.2020
Un pic de vibe venetian din escapada bloggeritei Mia Beschieri. „Anume aceste mici aventuri ma incarca de energie...”

Moldoveanca a publicat in aceste zile cateva imagini din mica sa escapada in Venetia. Urmaritoarele Miei au ramas incantate.

Citeste si :  A facut prima postare in nestiinta, iar acum este urmarita de peste 100 de mii de oameni. Cunoaste povestea bloggeritei Mia Beschieri - VIDEO

Profilul de Instagram al bloggeritei este acum mult mai colorat, datorita unei zile petrecute in orasul pe apa. Aceasta le-a aratat fanelor sale din mediul virtual ce a facut in Venetia: o mica sedinta foto, o cina cu o priveliste deosebita si o promenada.

In una dintre pozele publicate, Mia apare imbracata intr-un costum cu print de flori, asortat cu o pereche stilata de ochelari si o palarie din paie, in timp ce sta pe un pod deasupra Grand Canalului. Se pare ca tanara si-a dorit sa se combine cu orasul colorat, intrucat outfit-ul sau era compus din mai multe nuante vii.

„Azi am decis sa ne petrecem dupa amiaza la Venezia, asa, ca intre fete. Venice is always a good idea'', a notat Beschieri in josul publicatiei sale, facandu-i gelosi pe unii moldoveni care demult viseaza la o vacanta venetiana.

Mai multe urmaritoare de-ale tinerei au tinut sa o complimenteze pe aceasta, in sectiunea comentariilor.„Arati foarte bine, Mia”, „Ce set superb” si „Esti dementiala si tu, si outfit-ul”, sunt doar cateva dintre cele 32 de mesaje.

Postarile cu iz italian ale Miei au reusit sa adune multa admiratie. Una dintre imaginile colorate ale bloggeritei a fost apreciata de aproape 950 de internauti.

Mia Beschieri este un influencer cunoscut in spatiul virtual pentru stilul sau vestimentar deosebit. Aceasta detine si un blog cu acelasi nume, unde le recomanda fetelor pasionate de moda ce si cum sa poarte. Acum, femeia locuieste si lucreaza in Italia.

Citeste si :  Vine ziua indragostitilor, iar tu nu stii cu ce sa te imbraci? Bloggerita Mia Beschieri te inspira - FOTO

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie