14.05.2022
Un nou scandal in showbiz-ul rusesc! Ksenia Sobchak si Nikolai Baskov au avut parte de discutii aprinse si glume negandite rostite public in mediul online. De la ce a pornit conflictul intre cei doi - FOTO

Intr-unul dintre blogurile sale personale, jurnalista Ksenia Sobchak l-a criticat dur pe Nikolai Baskov. Barbatul nu a inteles o astfel de gluma si a decis sa-i raspunda personal lui Ksenia Anatolyevna deja in microblogul sau si cu simplitatea lui caracteristica.

Zilele trecute , Ksenia Sobchak a glumit dur la adresa lui Nikolai Baskov. Prezentatoarea TV a realizat un colaj original cu postarile noi ale cantaretului si posterile vechi ale bunicului lui Lenin. Ea a lasat o descriere simpla: „Atentie la maini”.

Interpretul  nu a stat departe de aceasta poveste si, evident, nu a apreciat umorul bloggeritei. Asadar, raspunsul sau catre Ksenia Anatolyevna a urmat imediat.

Desi ar parea ca abia atinge majoratul, Valeria Lungu a implinit de fapt 28 de ani! Frumoasa moldoveanca a postat primele poze cu noul sau iubit chiar din Maldive. Cum au reactionat internautii - FOTO/VIDEO

„Ce pot sa spun. Exacerbarea de primavara este un lucru uimitor: chiar si cei care nu au avut nicio minte innebunesc.”, a mentionat el, facand trimitere in mod firesc la Ksenia. 

Nu este un secret pentru nimeni ca ratingurile lui Nikolai Baskov in Rusia au crescut considerabil pe timp re razboi. In timp ce Ksenia si-a pierdut o parte din fani din cauza plecarii sale in Israel si considerarea ei drept tradatoare. 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie