23.02.2021
Un jurnalist din Chisinau l-a facut pe Florin Calinescu sa lacrimeze. Vezi evolutia de exceptie a lui Andrei Ionita pe scena Romanii au talent - VIDEO

A inceput sa scrie versuri din copilarie, iar de cantat s-a apucat mai recent. Muzica lui se axeaza mai mult pe versuri, decat pe linia melodica. El prin text simte ca poate transmite mai multa emotie. Crede ca traim intr-o societate in care ne gasim greu identitatea, pentru ca mereu ne raportam la altii.

A absolvit jurnalismul si a avut cateva incercari de a lucra in domeniu, dar nu s-a regasit. Probabil pentru ca in Moldova jurnalismul este mai mult directionat catre politica si intersele sociale, decat spre ce aspira el. Visul lui cel mare e sa se regaseasca pe el, sa fie de folos atat lui, cat si celor din jur. 

Are o dragoste si o obsesie pentru a cunoaste etimologia cuvintelor, de a descoperi radacina fiecarui cuvant si de a intelege conceputul care sta la baza cuvantului. Il pasioneaza graiurile limbii romane, pentru ca acolo se ascund cele mai frumoase perle ale conceptelor cuvintelor.

Articole din aceeasi categorie