13.01.2020
Un fotomodel britanic a murit dupa ce a cazut de pe o stanca frecventata de amatorii de selfie
Fotomodelul britanic, Madalyn Davis, a murit duminica dupa ce a cazut de pe o stanca din Sydney, populara in randul amatorilor de selfie-uri spectaculoase. Tanara tocmai se mutase in Australia si se pregatea sa inceapa o noua viata.

Fotomodelul de 21 de ani fusese la o petrecere sambata noaptea, iar la primele ore ale diminetii s-a dus cu prietenii pentru a admira rasaritul de soare de pe stancile Diamond Bay. Nu sunt clare inca circumstantele in care Madalyn Davis a cazut, dar stancile de la Diamond Bay sunt foarte populare printre amatorii de selfie-uri spectaculoase si o destinatie predilecta pentru fotografii de nunta, informeaza Perth Now. Serviciile de urgenta au fost chemate la ora locala 6.30, iar corpul acesteia a fost gasit in apa patru ore mai tarziu.

Fotomodel si influencer, cu peste 14.000 de urmatoritori pe Instagram, tanara abia se mutase in Australia si era foarte incantata de acest lucru. „Fara regrete pentru vechea mea viata (desi imi lipseste jobul), sunt foarte entuziasmata de ceea ce imi va aduce viitorul”, a scris Madalyn Davis cu putin timp inainte de disparitia sa.

In august, o alta tanara, in varsta de 27 de ani, a cazut de pe aceste stanci in timp ce incerca sa-si faca un selfie.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie