09.06.2021
Un buchet de flori iti poate face cea mai urata zi in una mai frumoasa! Afla de la florista, Aurelia Malai, ce flori se potrivesc mamei dar si iubitei: „La o fata blonda, care se impaca foarte bine cu retelele de socializare, nu prea o sa ii placa astfel de buchet” - VIDEO

Un buchet de flori are puterea de a colora instantaneu chiar si cea mai neinspirata zi. Totusi, florile nu se aranjeaza in buchete de la sine. Iar pentru a face asta cu gust, exista cateva secrete. Care sunt acestea stie reporterul O Seara Perfecta, Cristian Pinzaru.

Florista, Aurelia Malai spune ca florile mirositoare nu sunt rezistente, asa ca ar trebui sa alegi intre rezistenta si aroma.

Citeste si :  „Am ales sa schimb o viata, am ales sa schimb un destin”. Ce pas a facut Iuliana Beregoi 

„Majoritatea florilor trebuie sa miroase, dar acum hibrizii care sunt facuti la moment, mai putin miros. Mateola face parte din florile care au miros, dar daca au miros mai putin traiesc. Trebuie mereu sa stii pentru ce optezi, longevitatea florilor sau pentru mirosul lor. Totusi floarea trebuie sa aiba miros.”, dezvaluie femeia. 

Citeste si :  Zi de doliu in toata tara! Afla de ce si-a pus capat zilelor Iurie Sadovnic, dar si ce zic colegii de breasla despre moartea marelui artist - VIDEO 

Totusi nu fiecare buchet care se potriveste mamei sau bunicai, este potrivit si pentru o iubita. 

„Totul depinde de iubita. Daca este o fata blonda, care se impaca foarte bine cu retelele de socializare, cred ca mai bine o sa fie florile care la fel sunt de sezon, bujorii. Cu asa buchet riscati sa nu o impresionezi. Trebuie sa stiti foarte bine omul cui ii daruiti florile si ce preferinte are”, spune Aurelia. 

Citeste si :  Kate Moss, la fel de frumoasa ca in tinerete si la 47 de ani! Care e secretul ei

Pentru a afla mai multe secrete si detalii despre flori, priveste reportajul de mai sus in intregime. 

Sursa foto: Facebook 

Articole din aceeasi categorie