24.06.2022
Un apartament in valoare de 7 milioane de ruble si o vila in Santa Monica. Ce a lasat Pierre Narcisse in urma sa si cine va mosteni averea lui

Pierre Narcisse a decedat pe 21 iunie intr-un spital din Moscova. Cantaretul a murit in urma unui stop cardiac in timpul unei interventii chirurgicale la rinichi. Recent, s-a aflat ce mostenire a lasat muzicianul in urma sa si cui ii va ramane totul.

Pierre Narcisse a murit la 45 de ani. Artistul ducea un stil de viata activ, muncea din greu si nici nu banuia va pleca din viata atat de devreme. De aceea, interpretul nu s-a grabit sa scrie un testament. 

Artistul suferea de astm, insa el nu se atarna serios fata de aceasta problema si nu s-a adresat atunci cand era nevoie la un specialist. Cand Pierre a mers la medic, a aflat ca are insuficienta renala. In plus, muzicianul a fost diagnosticat cu guta. Pe data de 21 iunie, Narcisse a fost internat in spital si operat de urgenta, insa inima lui a cedat in timpul interventiei chirurgicale. 

Ana Cernicova este omagiata! Vezi cum a fost felicitata soprana la miez de noapte, dar si ce crede despre varsta pe care a implinit-o: „31, dar dupa mine tot 19..” - VIDEO

Din casatoria cu Valeria Kalaceva, interpretul are o fiica de 16 ani, Carolina-Kristel. Ea este cea care, conform legii, va primi intreaga mostenire, si anume: un apartament in Liuberti, Rusia in suma de 7 milioane de ruble, drepturi de autor pentru cantecele interpretului si o vila in SUA.

Vila din Santa Monica, Narcisee a procurat-o in 2012. 

„In SUA noi am filmat un videoclip. Conform scenariului am avut nevoie sa filmam intr-o vila, pe care noi am gasit-o in Santa Monica. Cand sotia mea Valeria si fiica mea Karolina au vazut aceasta vila, s-au indragostit de ea de la prima vedere. Si atunci, cand regizorul mi-a zis: „Stop! Filmat”, eu am anuntat ca vreau sa cumpar aceasta vila”, a spus artistul.

Muzicianul va fi inmormantat in cripta familiei, in Camerun. „Mama, sora, rudele chiar vor asta, pentru ca in Camerun exista o cripta de familie cu tatal, unchii sai. Vom duce corpul lui acolo”, a spus fosta lui sotie. 

De la ie si catrinta - la tinute chic si pline de culoare! Vezi cum a ales sa isi schimbe garderoba interpreta Laurentia Coptilet, dar si ce raspunsuri a oferit intrebarilor indraznete - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie