10.11.2020
„Trebuia sa mai am o fetita si un baiat, dar n-a fost sa fie." Ionel Istrati este unic la parinti, pentru ca mama lui a mai pierdut doua sarcini inainte

Indragitul interpret este foarte activ pe retelele de socializare in ultima perioada, iar drept dovada sunt imaginile publicate, ce surprind momente din viata artistului.

Azi, Ionel a facut o postare pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre cea mai scumpa fiinta din viata sa - mama.

In textul, care insoteste imaginea publicata, in care apare el si mama sa, Ionel a scris un interviu emotionant, mai vechi, pe care mama sa l-a dat pentru revista Apropo.

„S-a casatorit la varsta de 18 ani, iar primul si unicul ei copil, Ionel, s-a nascut abia la 32 de ani. Pana atunci, din cauza unor erori medicale, femeia pierduse doua sarcini.Trebuia sa mai am o fetita si un baiat, dar n-a fost sa fie. Ionel a fost un copil dorit si asteptat si zi de zi ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a dat”, se destainuie femeia.
Valentina este economista de profesie si a fost presedinta Cooperatiei de Consum din Dubasari.

Cand s-a nascut Ionel, parintii acestuia au decis sa imparta responsabilitatile, ca se le poate reusi pe toate.„Sotul s-a ocupat de administrarea afacerilor, iar eu mi-am dedicat tot timpul lui Ionel. Pentru mine, feciorul meu este cel mai frumos si cel mai destept copil din lume.”, declara ea intr-un interviu.

Valentina Istrati asteapta cu nerabdare ziua in care fiul sau ii va aduce in casa o nora, care va deveni fiica, pe care si-a dorit-o dintotdeauna. „Nu voi fi o soacra rea, geloasa si nici nu ma voi amesteca in familia lor. Vreau ca Ionel sa ia exemplu de la noi.”

Ionel Istrati se emotioneaza de fiecare data cand vorbeste despre parintii sai. Desi de ani buni nu mai sta impreuna cu ei, tanarul tine cont de parerea lor. „Dintotdeauna mi-au oferit tot ce e mai bun.”, spune intr-un interviul cantaretul.

Citeste si :  Dupa lungi transformari ale podoabei capilare, Xenia Deli a socat prin cea mai noua aparitie a sa! „Inca nu am incercat...”

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie