30.07.2020
Transformare de look pentru Conchita Wurst. Cum arata acum castigatorul editiei din 2014 a concursului Eurovision

In 2014, Conchita Wurst a devenit celebru in intreaga lume dupa ce a castigat concursul Eurovision, prezenta lui fiind una controversata la momentul respectiv. 

Numele real al Conchitei este Thomas Neuwirth, iar acum sase ani a facut senzatie cu aparitia de la Eurovision, iar multi oameni au fost de parere la vremea respectiva ca triumful a avut legatura cu imaginea pe care a promovat-o, cel al unei cantarete travestita. 

In ultimul timp, Thomas a renuntat la imaginea respectiva si s-a axat pe identitatea lui reala, cea de barbat. A renuntat la machiajul strident, s-a tuns scurt, iar de curand s-a vopsit blond. 

Nascut in noiembrie 1988, controversatul personaj a aparut in 2011 in lumea showbizului din Austria in postura de Conchita Wurst, ca raspuns al experientelor personale pe care le-a avut.

Intr-un interviu acordat in presa din Germania, Tom Neuwirth a marturisit ca aceasta este doar o etapa si ca Conchita Wurst nu a disparut definitiv. „A luat o pauza. Va reveni la un moment dat”, a explicat acesta.

 

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie