12.09.2020
Top 6 printi de poveste, care inca nu si-au gasit jumatatea

Chiar daca majoritatea printilor sunt deja casatoriti, mai sunt unii dintre membrii familiilor regale din lume care sunt inca burlaci. 

Ti-ai dorit si tu in copilarie sa devii printesa? In acest articol vei afla cine dintre succesorii la tron sunt in cautarea sufletului pereche. 

Printul Mateen de Brunei, 29 de ani

Al patrulea fiu al sultanului din Brunei, Printul Mateen, este un iubitor de animale, s-a supranumit „tatal tigrilor”, a fost student la universitatea din Londra, SOAS, este un jucator de polo si la sigur e unul dintre cei mai sexy printi burlaci. 

Printul mostenitor Hussein al Iordaniei, 26 de ani

Absolvent al Universitatii Georgetown, Printul Hussein este fiul cel mare al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II-le al Iordandiei. Titlul de Print Mostenitor l-a primit in anul 2009, la varsta de 15 ani. Cand nu este prezent la intalniri importante din cadrul Guvernului, el practica sportul, conduce motociclete sau se implica in actiuni caritabile.

Printul Nikolai al Danemarcei, 21 de ani

Bunica Printului Nikolai este Regina Margrethe II, iar Contele de Wessex este nasul sau. Ii place muzica house si moda, asa ca s-a gandit sa-si dezvolte pasiunea intr-o cariera. Tanarul este atat print, cat si model. A incheiat recent un contract cu o agentie de modelling si este prezent la diverse prezentari de moda. 

Citeste si :  Printul Philippos al Greciei si Danemarcei s-a logodit. Iata cum arata viitoarea lui sotie

Printul Joseph Wenzel din Liechtenstein, 25 de ani

Printul Joseph este nepotul lui Hans-Adam al II-lea, Printul conducator al Liechtensteinului. Si-a facut studiile la Colegiul Malvern si apoi la Sandhurst. 

Printul Sebastien al Luxemburgului, 28 de ani

Printul Sebastien este fiul cel mai mic al Marelui Duce Henri de Luxemburg, ceea ce inseamna ca nu este mostenitorul coroanei. Este ofiter al Armatei din Luxemburg si este un jucator talentat de rugby, care pe langa aceasta mai face alpinism, schiaza si practica inotul.

Printul Louis de Luxemburg, 34 de ani

Recent celibatar, fratele mai mare al lui Sebastien s-a despartit de sotia sa anul trecut. Locuieste in Londra si are doi copii.

Citeste si :  Care sunt alimentele pe care Familia Regala Britanica nu le consuma niciodata. Regina Elisabeta nu suporta pastele

Sursa foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie