14.05.2022
Top 5 celebritati care refuza sa consume alcool. Ce le-a facut sa renunte la viciul prost si sa adopte un alt stil de viata - FOTO

In timp ce multor oameni le place sa amestece un cocktail sau sa deschida o bere pentru a se relaxa dupa o zi lunga, se pare ca unele vedete se abtin si refuza total consumul alcoolului. 

Fie ca s-au confruntat cu probleme de dependenta, doresc sa evite impactul negativ pe care il poate avea bautura asupra sanatatii sau  pur si simplu nu a fost niciodata interesati.

Elton John

Dupa ce s-a luptat cu dependenta de alcool si substante, Elton John a decis sa nu mai bea atunci cand prietenul sau, Ryan White, a murit de SIDA la 18 ani. Pe 29 iulie 1990, s-a inscris in dezintoxicare si nu s-a uitat niciodata inapoi. „Sunt un supravietuitor.”, a spus el pentru Variety in 2019. „Am supravietuit multor lucruri. Viata este plina de capcane, chiar si atunci cand esti treaz. Ma pot descurca acum pentru ca nu trebuie sa fug. departe si ascunde-te.”

In 2020, el a sarbatorit 30 de ani de sobrietate, scriind intr-o postare pe Instagram: „Daca nu as fi facut in sfarsit pasul cel mare de a cere ajutor in urma cu 30 de ani, as fi murit. Multumesc din suflet tuturor oamenilor care m-au inspirat si sustinut pe parcurs.

Jennifer Lopez
Desi Jennifer Lopez poate sa apara sticle in videoclipurile ei muzicale, ea de fapt nu cauta alcool in viata ei reala. Si acest lucru ar trebui sa-i inspire pe unii sa renunte chiar acum. Totul se datoreaza cat de protectoare este ea fata de aspectul ei tineresc.

„Nu beau. Nu fumez si nici nu consum cofeina.”, a spus ea pentru Us Weekly in 2016, prin Hollywood Life. „Asta chiar iti distruge pielea. Pe masura ce imbatranesti”.

Emotii si trairi intense pentru Gabriel Nebunu! Afla motivul pentru care artistul s-a intalnit cu Ambasadorul Ucrainei la Chisinau: „Ce pot sa va zic, oleaca de jale...” - FOTO/VIDEO

 Anne Hathaway
Acum ca Anne Hathaway este mama a doi fii, Jonathan si Jack, impreuna cu sotul Adam Schulman, ea a decis sa lase bautura in asteptare. Cel putin pana cand copiii ei vor fi mari.

„Cand ma aflu intr-o etapa din viata mea in care exista suficient spatiu pentru a avea mahmureala, voi incepe sa beau din nou. Dar asta nu se va intampla pana cand copilul meu nu va iesi din casa.”, a spus ea, adaugand.

Bradley Cooper
Bradley Cooper a spus ca a renuntat la droguri si alcool la 29 de ani. Dupa ce s-a ranit in mod deliberat la o petrecere pentru a arata cat de „dur” este si si-a dat seama ca si-ar putea „strica” viata daca nu e atent.

Incredibil! Piesa „Trenuletul” a formatiei Zdob si Zdub si fratii Advahov a adunat peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube - VIDEO

Jim Carrey
Comediantul Jim Carrey a declarat ca este pasionat sa traiasca o viata fara alcool. Dar nici nu consuma cofeina.

„Eu beau foarte rar cafea. Vorbesc foarte serios. Nici alcool. Nici droguri. Viata este prea frumoasa.”, a spus vedeta.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie