29.07.2020
TOP 5 cele mai urmarite conturi de Instagram din Republica Moldova. Nu ai sa crezi cine are 1 milion de urmaritori

Daca tot recent ti-am aratat care sunt vedetele internationale, care au cei mai multi urmaritori, astazi vrem sa-ti demonstram ca si moldovenii ajung departe. Iti prezentam in acest articol un top al celor mai populari influenceri din mediul online.

Citeste si :  TOP cele mai urmarite pagini de Instagram. Nu iti va veni sa crezi cine are cei mai multi admiratori!

Odata cu aparitia celebrei aplicatii in anul 2010, tot mai multi oameni s-au inregistrat pe aceasta. Astazi, Instagram este unul dintre cele mai utilizate retele de socializare pe langa Facebook si WhatsApp, dar si o modalitate de a te face cunoscut si de a primi un salariu. Pentru a vedea cat de celebri sunt bloggerii si vedetele de la noi, am decis sa facem o lista cu cele mai urmarite profiluri, conform unor statistici de pe Google.com, dar si in urma unei analize marca Perfecte.md.

1. Pe primul loc se clasifica canteretul Dan Balan, fostul membru al trupei ,,O-Zone''. Acesta are o comunitate de un milion de fani virtuali.

2. Urmeaza vloggerita si cantareata Iuliana Beregoi. Pagina ei este urmarita de 960 de mii de oameni.

3. Un alt moldovean celebru pe Instagram este fotograful de peisaje naturale - Iurie Belegurschi. Postarile acestuia sunt admirate de catre 914 mii de internauti.

4. In acest top mai este si celebrul fotomodel basarabean - Xenia Deli cu cele 831 de mii de urmaritori.

5. Pe locul cinci este cunoscuta cantareata din Republica Moldova, lansata in Romania - Irina Rimes, care are o comunitate de 630 de mii de fani.

Se pare ca si cetatenii nostri sunt urmariti si indragiti de oameni de pe tot globul pamantesc pentru faptul ca fac ceea ce le place.  Tu la cate vedete din acest top esti abonata?

Citeste si :  Top 5 cele mai bune seriale coreene difuzate pe canalul Netflix. Alege ce lungmetraje ai sa privesti in acest weekend

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie