20.11.2020
Tobosarul lui Dan Balan - plin de mister. Tobe desenate, tatuaje, tinute neordinare, cranii, senzatii tari, acestea toate fac parte din viata lui Petru Moiseev. „Toti stiu ca-mi plac craniile...”

Este amator de senzatii tari, haine si accesorii extravagante, iar peste tot in casa lui sunt cranii si tablouri pline de mister. Toate acestea sunt legate de tobosarul, Petru Moiseev.

Petru este un tobosar inrait, iar tobele pentru el nu sunt doar un simplu instrument, ci si un bun prieten.

El vorbeste despre setul sau de tobe, ca despre cineva viu din viata sa: „Setul este tatuat de catre un vestit tatuator. Le-am obtinut cu mare greu, dar pana la urma au ajuns in studioul meu.”, sustine el.

Este pasionat si de tatuaje si le face atunci cand simte nevoia sa imortalizeze ceva important. „Nu le-am numarat, dar am multe. Imi apare ideea atunci cand sunt motivat si ma duc si o realizez.”, mentioneaza Petru.

Pe langa asta poarta multe accesorii, care nu sunt doar pentru a completa tinutele: „Chiar unele ma ajuta la cantat, inelele sau bratara ma ajuta atunci cand bat toba cu mainile.”

Hainele pe care le imbraca se asorteaza intotdeauna cu ceea ce simt el in interior.

In casa acestuia se gasesc nu doar tablouri deosebite, dar si decoratiuni sinistre, preum craniile, care sunt o sumedenie in orice camera.

Ce activitati cu adrenalina ii plac lui Petru afla din reportajul marca O Seara Perefecta.

Citeste si :  Angelina Jolie, de nerecunoscut! Cum apare ea in rolul personajului de basm in noul film „Come away”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie