30.03.2024
Toate mămicile de la scoală o urăsc din cauza felului în care arată: „Se tem că o să le fur soții” - FOTO/VIDEO

O femeie de 27 de ani din Canada a ajuns în paginile tabloidelor din întreaga lume după ce și-a făcut publică povestea: aceasta susține că a ajuns cea mai detestată mămică de la scoală din cauza formelor ei „generoase”.

Lyla King, din Toronto, susține că a fost apostrofată de o învățătoare din cauza că nu a purtat sutien la o activitate școlară, care implica și părinții. Posesoare a unui bust de parimea 34 P, Lyla a povestit că toate mămicile de la scoală o urăsc și se tem că le-ar putea fura soții.

Copiii lui Michael Jackson sunt acum adulți în toată firea. Paris, Prince și Blanket, împreună la o gală - FOTO

Mama a trei copii, canadianca se mândrește cu „dotările” sale și nu face excepție nici când își duce copiii la scoală. Învățătoarea i-ar fi atras atenția că se îmbracă nepotrivit pentru asemenea ocazie.

„Nu e vina mea, sincer. La scoală mă duc îmbrăcată în tricou și colanți, ca 99% din restul mamelor. Cred că faptul că nu port sutien îmi face ținuta “nepotrivită”. Mi se întâmplă zilnic ca lumea să se holbeze la bustul meu… pentru că e uriaș”, spune canadianca.

Horoscop 30 martie 2024. O zodie poate câștiga o sumă mare de bani. Nu ratați oportunitățile care vi se oferă

„Ai putea crede că restul mamelor sunt înțelegătoare că un sutien poate fi inconfortabil. Dar poate sunt doar geloase și îngrijorate că o să le fur soții. Desigur, nu asta urmăresc”, mai spune femeia.

Articole din aceeasi categorie