08.06.2024
Toate mămicile de la scoală o urăsc din cauza felului în care arată: „Se tem că o să le fur soții” - FOTO/VIDEO

O femeie de 27 de ani din Canada a ajuns în paginile tabloidelor din întreaga lume după ce și-a făcut publică povestea: aceasta susține că a ajuns cea mai detestată mămică de la scoală din cauza formelor ei „generoase”.

Lyla King, din Toronto, susține că a fost apostrofată de o învățătoare din cauza că nu a purtat sutien la o activitate școlară, care implica și părinții. Posesoare a unui bust de parimea 34 P, Lyla a povestit că toate mămicile de la scoală o urăsc și se tem că le-ar putea fura soții.

Mama a trei copii, canadianca se mândrește cu „dotările” sale și nu face excepție nici când își duce copiii la scoală. Învățătoarea i-ar fi atras atenția că se îmbracă nepotrivit pentru asemenea ocazie.

Fiica Svetlanei Sainsus, Lia, dă totul din casă: „Se pupa cu Eugenia lui” - VIDEO

„Nu e vina mea, sincer. La scoală mă duc îmbrăcată în tricou și colanți, ca 99% din restul mamelor. Cred că faptul că nu port sutien îmi face ținuta „nepotrivită”. Mi se întâmplă zilnic ca lumea să se holbeze la bustul meu… pentru că e uriaș”, spune canadianca.

Kim Kardashian, la un pas de a se face de rușine după ce stilistul Chris Appleton a luat-o în brațe. Vedeta purta o cămașă bărbătească și papuci de blană - FOTO

„Ai putea crede că restul mamelor sunt înțelegătoare că un sutien poate fi inconfortabil. Dar poate sunt doar geloase și îngrijorate că o să le fur soții. Desigur, nu asta urmăresc. Dacă nu așa îngrijorate, să-și ascundă bărbații”, mai spune femeia.

Articole din aceeasi categorie