03.12.2020
Top 10 cele mai frumoase femei din lume in anul 2020

Revista Fillgap si-a publicat versiunea celor mai frumoase femei de pe planeta. In pofida relativitatii gusturilor si a perceptiilor de atractivitate, ratingul are un interes major.

Iata o lista a celor mai frumoase femei din lume.

10. Taylor Swift

Cantareata dovedeste prin prezenta sa ca nu numai caracteristicile corecte din lumea moderna sunt asociate cu conceptul de frumusete.

9. Emma Watson

Actrita, care a luat un start excelent in saga Harry Potter, nu s-a pierdut, actioneaza foarte mult, se ocupa de drepturile femeilor si arata in acelasi timp uimitor.

8. Fahriye Evcen

Actrita uimitor de frumoasa a Turciei, printre stramosii careia erau germani. O fata incredibil de expresiva.

7. Kristen Stewart

Kristen dupa The Twilight nu lasa ratingurile frumusetilor lumii si ale celor mai cautate modele si actrite.

6. Selena Gomez

Gingasia uimeste uneori mai mult decat orice frumusete clasica. Mai mult, actrita dedica mult timp caritatii.

5. Priyanka Chopra

Este pentru a doua oara cand actrita indiana este inclusa pe lista celor mai frumoase femei din lume. De asemenea, a castigat competitia Miss World 2000. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca ea s-a clasat in top 5.

4. Deepika Padukone

O frumusete indiana care este atat de expresiva in aparenta si talentata incat a cucerit lumea destul de repede. Este una dintre cele mai de succes actrite din India care si-a facut deja drumul spre Hollywood.

3. Nana

O alta femeie indiana care a obtinut succes si a devenit faimoasa ca una dintre cele mai frumoase femei de pe planeta. Uimitor de profunda si, cel mai important cu o frumusete naturala.

2. Liza Soberano

Frumusetea filipineza a fost filmata mult la Hollywood, iar frumusetea neobisnuita a Lizei ii cucereste pe fanii din intreaga lume.

1. Hande Ercel

Hande actioneaza in filme, este implicat in modelare si design. Femeia turca arata atat de fermecatoare incat primul ei loc nu este surprinzator.

Nu-i asa ca sunt frumoase?

Citeste si :  Povestea iesita din comun a culturistului BIONIC! Cum si-a pierdut picioarele si cum a devenit CAMPION

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie