22.01.2023
Tjasa Dobravec, moment spectaculos de aerial dance: „Uneori o clipa de magie se obtine cu pretul unei mari suferinte!” - VIDEO

Tjasa este artist de circ si preda arta circului. Cu asta se ocupa si din asta traieste.

Tjasa Dobravec are 28 de ani si este din Nomenj, Slovacia. Spune ca intotdeauna i-a placut circul si a fost atrasa de aerial.

Cand era mica, a vazut o spirala la bunica ei acasa, pusa ca decoratiune pe o usa. Iluzia de continuitate infinita a spiralei a fost ceva ce a impresionat-o, astfel a stiut ca intr-o zi o sa faca o versiune mai mare a spiralei pe care o va integra in performance-ul ei.

Fetele de la Black Widow au hipnotizat juratii de la Romanii au Talent cu dansul lor: „Nu-mi amintesc in cele 13 sezoane sa fi avut un astfel de moment!” - VIDEO

A inceput sa invete singura dansul la bara, iar dupa 8 ani a devenit profesionista.

Tjasa transpune in performance-ul ei traumele si blocajele mentale pe care le-a intampinat de-a lungul vietii.

Scopul ei la Romanii au talent 2023 este de a transmite povestea sa tuturor oamenilor si de a le demonstra ca trebuie sa fie perseverenti in urmarirea visului lor.

Cel mai important moment in cariera ei este cand a invatat ce inseamna dansul terapeutic si cand a jucat un rol principal intr-un spectacol la Cirque du Soleil numit „MUV”.

Articole din aceeasi categorie