09.06.2021
Tinere si curajoase! Vedete de la noi care au devenit mamici pana la 25 ani. Katy Black, Olga Manciu si Daniela Costetchi sunt in lista

Fiecare dintre noi alege care este momentul potrivit in care sa aiba un copil, dar iata ca unele celebritati au ales sa aiba un copil cat mai devreme.

Katy Black

Bloggerita Katy Black, are 22 de ani si are deja doi baietei, Simon si Eugen. 

Valeria Fainescu

Bloggerita, Valeria Fainescu a devenit pentru prima data mama in urma cu doi ani. Pe 27 mai 2019 a nascut-o pe Victoria, iar anul acest pe data de 8 martie a adus pe lume un baietel pe nume Oscar.

Citeste si :  Scandal in showbizul rusesc! Cearta care s-a iscat intre Kirkorov si producatorul interpretei Loboda risca sa afecteze toti artistii: „Anterior, in Caucaz, astfel de oameni erau dezmembrati pentru frigarui”.  Vezi care e motivul 

Daniela Costetchi

Daniela, care are doar 23 de ani, are o fiica de aproape un an pe nume Leila. Bloggerita a a adus pe lume fetita la 22 de ani. 

Lia Taburcean 

Lia Taburcean are 23 de ani, iar de cateva luni este mamica a unui baietel. 

Citeste si :  Aceeasi rochie, 23 de ani mai tarziu! Brooke Shields, mandra ca fiica sa i-a purtat rochia de la balul de absolvire din 1998. Vezi cum arata tinuta 

Olga Manciu 

Influencerul, Olga manciu, care este si sotia interpretului Alexandru Manciu a devenit mama la varsta de 20 de ani. 

Felicia Sirbu

Jurnalista, Felicia Sirbu, a adus-o pe lume pe mica sa printesa, la varsta de 25 de ani. 

Citeste si :  Odata ce a venit vara, vrei sa te bronzezi si sa petreci cat mai mult timp la soare. Afla ca razele solare pot duce la aparitia uneia dintre cele mai de temut boli - CANCERUL de piele. Ce spune Veronica Vizdoaga, medic dermatolog-cosmetolog: „La noi lipseste ritualul de protectie solara” - VIDEO

Ludmila Adamciuc

La 23 de ani, Ludmila Adamciuc, a nascut-o pe Bety, copilul soare. 

Irina Kovalsky

Interpreta, Irina Kovalsky, are 29 de ani si 3 copilasi frumosi. Pe fiica cea mai mare a adus-o pe lume la varsta de 21 de ani. 

Citeste si :  Imi place sa stiu ca frumusetea va salva lumea - Rita Dogocheru!

Victoria Lungu

Interpreta, Victoria Lungu, are 49 de ani, iar fiica sa, Valeria, are 24. 

Tatiana Melnic

Tatiana, sotia jurnalistului, Anatol Melnic, a adus-o pe lume pe Kamelia la varsta de 23 de ani. Bloggerita are acum 23 de ani, iar fiica sa - 8. 

Daniela Burlaca

Regizorul si actrita, Daniela Burlaca, a nascut-o pe fiica sa la varsta de 22 de ani. Acum Daniela are 33, iar Milisa-Alexandrina are 11. 

Citeste si :  Kim Jong Un nu mai are 140 de kilograme! A slabit „extrem de mult” intr-un timp foarte scurt

Sursa foto: Instagram 

Articole din aceeasi categorie