31.03.2024
Theodora Mărgean, moment remarcabil la pian, pe scena de la „Românii au Talent” : „Ești foarte talentată” - VIDEO

Theodora, o tânără de 15 ani din Ploiești, este o prezență remarcabilă în lumea muzicii. Bunicul său, un lăutar talentat care cânta la orgă și acordeon, a fost o sursă de inspirație pentru ea, însă cel care a insistat ca tânăra să înceapă studiul muzicii a fost chiar tatăl său.

O poveste impresionantă despre pasiune și determinare! Moldoveanca Xenia Balteanco a cucerit juriul de la „Romanii au Talent” cu miscarile ei - VIDEO

​Theodora nu s-a limitat doar la studiul muzicii, ci a participat și la competiții internaționale, unde a fost recunoscută și apreciată. În prezent, ea este una dintre pianistele de bază ale Liceului de Arte din orașul său.

Unul dintre momentele de mândrie ale Theodorei a fost când a cântat în fața unei săli pline la Filarmonica din Ploiești. Visul ei este să devină solistă la operă, deși este conștientă că acesta este un drum dificil.

Pentru a ajunge la acest nivel, Theodora a făcut multe sacrificii. A repetat zilnic între 3-4 ore, uneori chiar până când o dureau degetele. Pe lângă studiile școlare, ea mai are lecții private cu o pianistă celebră.

Andra Barangă i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent” cu vocea sa inconfundabilă: „Eu îți văd un viitor foarte frumos” - VIDEO

Cu toate că părinții săi pot fi uneori exigenți, Theodora susține că acest lucru a fost benefic și că nu ar fi ajuns aici dacă nu ar fi fost împinsă de la spate.

„Sper din suflet să treci prin toate etapele acestei emisiuni ca să te mai ascult. Ești foarte talentată și faci cinste numelui Mărgean”, a spus Andra.

Articole din aceeasi categorie