10.06.2021
„The Bench”, cartea pentru copii a lui Meghan Markle, criticata dur de cititori! „Plictisitoare, neinspirata si superficiala”

The Bench a primit extrem de multe recenzii negative, cititorii afirmand ca este o carte „plictisitoare si lipsita de substanta”.

The Bench, cartea pentru copii scrisa de Meghan Markle, nu pare sa se bucure de prea mare succes. In Statele Unite ale Americii, aceasta ocupa locul 100 in topul celor mai bine vandute carti de pe Amazon si este aspru criticata de cititorii britanici.

The Bench este inspirata de relatia dintre Printul Harry si fiul lor, Archie, si „ne aminteste multele feluri in care dragostea se contureaza si poate fi exprimata intr-o familie moderna”, se arata intr-un comunicat transmis de editura Random House.

Citeste si :  Zvonurile se confirma! Kanye West si Irina Shayk formeaza un cuplu. PRIMELE IMAGINI cu ei impreuna

Meghan a explicat ca The Bench a luat nastere de la o poezie pe care a scris pentru Harry de Ziua Tatalui. „The Bench a inceput ca o poezie pe care am scris-o pentru sotul meu de Ziua Tatalui, la o luna de la nasterea lui Archie. Acea poezie a devenit aceasta poveste”, a declarat sotia Printului Harry. Cartea este ilustrata de artistul Christian Robinson, care a incercat sa transpuna in imagini „caldura, bucuria si confortul relatiei dintre tati si fii din toate categoriile sociale”.

Cu toate acestea, publicul nu a fost tocmai impresionat de prima carte a Ducesei de Sussex, librarii din SUA afirmand ca The Bench „nu e amuzanta, nu are personaje si nici aventura.”

Citeste si :  Carla's Dreams: „In ultimul an nu am facut muzica, ma bucur ca am facut pauza.”

„Lucrez intr-o librarie pentru copii si sunt suparat ca aceasta carte se va afla in libraria noastra. Nu e o carte pentru copii.”, a declarat un librar, care a adaugat si faptul ca The Bench a fost tiparita doar multumita notorietatii Ducesei.

„De fapt, de-abia poate fi numita o carte. E doar o instruire de platitudini care de-abia rimeaza despre cum sa fii parinte. As fi socat daca cineva ar da aceste 5 stele daca autorul ar fi o persoana anonima (de fapt, cartea nu ar fi fost publicata deloc).”, a continuat librarul.

Iar comentariile nu se opresc aici. Cartea a primit extrem de multe recenzii negative pe Amazon, multi cititiori afirmand ca este o carte lipsita de subtanta si superficiala”.

Citeste si :  Smiley e innebunit dupa fiica sa si isi doreste deja sa faca o piesa cu ea. „Nu pierd nici o baita a Josephinei”

„Cartea aceasta este neinteresanta. Nu are personaje, o poveste sau substanta. E superficiala, la fel ca autoarea", a declarat un cititor.

„Isi uraste tatal si l-a indepartat pe Harry de al lui, dar ea scrie o carte despre paternitate?”, a scris o alta persoana.

„Un copil obisnuit nu va aprecia sau nu va intelege aceasta carte. Ar fi un cadou mai potrivit pentru cineva care e tata, decat pentru un copil. In plus, este si foarte scumpa, avand in vedere raportul calitate-pret. E incredibil de mica”, a fost o alta recenzie.

Un alt cititor a declarat chiar ca The Bench este extrem de plictisitoare si nepotrivita pentru un copil. „Nu ne-a placut cartea deloc. Nu inteleg de ce autoarea a crezut ca aceasta carte ii va atrage pe copii. Este incredibil de plictisitoare si neinspirata.”

Citeste si :  Printul Harry si Meghan Markle, prima „aparitie” alaturi de fetita lor abia nascuta
Articole din aceeasi categorie