11.06.2021
Teyana Teylor, prima femeie de culoare care primeste titlul de "cea mai sexy femeie de pe Planeta"

Teyana Taylor scrie istorie dupa ce a devenit prima femeie de culoare care primeste titlul de "cea mai sexy femeie de pe Planeta". Artista ocupa locul 1 in Maxim Hot 100, celebrul top realizat in fiecare an de revista Maxim

Teyana Taylor a devenit cunoscuta dupa ce a aparut in videoclipul “Fade” a lui Kanye West. Clipul are peste 157 de milioane de vizualizari, iar mare parte din succes i se datoreaza Teyanei, care i-a innebunit pe internauti cu miscarile ei.

Nici prestatatia sa de pe podiumul de moda de la New York, din cadrul show-ului oferit de designerul Philip Plein, nu a putut trece neobservata. Teyana este una dintre cele mai cunoscute dansatoare si coregrafe din America. Pe langa dans, mulatra canta, compune, joaca in filme si defileaza pe catwalk. 

 

Teyana are 30 de ani si este casatorita cu baschetbalistul Iman Shumpert, din anul 2016. Cei doi au impreuna doi copii: Iman Tayla Jr. si Rue Rose. 

“Cineva ma ciupeasca!!!! <Cea mai sexy femeie in viata> in Maxim Hot 100. WOW ”, a scris Teyana pe Instagram, langa fotografia in care apare pe coperta Maxim. Artista are peste 12,5 milioane de fani pe contul de socializare.

Revista alcatuieste anual Top 100 Maxim. Printre detinatoarele titlului de "cea mai sexy femeie din lume" amintim pe Jessica Alba, Christina Aguilera, Katy Perry, Taylor Swift, Eva Longoria, Hailey Baldwin sau Kate Upton.

Articole din aceeasi categorie