07.06.2023
Taylor Swift a inghitit o musca la un concert. Cum a reactionat in fata a mii de spectatori - VIDEO

Cine a zis ca viata de artist este una usoara? Taylor Swift poate confirma contrariul, mai ales dupa cel mai recent incident din timpul unui concert. Artista a inghitit o insecta, iar momentul a ajuns viral. Cea ai apreciata vedeta la acest moment, a trecut peste moment facand haz de necaz.

Momentul jenant pentru cantareata Taylor Swift a avut loc in timpul unui concert pe care cantareata il sustinea in Chicago. In timp ce vorbea publicului, Swift s-a oprit brusc si s-a inecat. A tusit de cateva ori, apoi a spus „Am inghitit-o!”. Era vorba de o insecta, cel mai probabil o musca, pe care Taylor Swift a inspirat-o din aer in timp ce vorbea.

Momentul cu adevarat neasteptat a avut loc intre doua piese, in timp ce cantareata vorbea publicului.

Taylor a inceput brusc sa tuseasca, apoi s-a intors cu spatele. "Tocmai am inghitit o insecta, imi pare rau. Este vreo sansa ca niciunul dintre voi sa fi vazut ce s-a intamplat? Am inghitit-o. O sa se mai intample", a glumit artista.

Lansare de film la Presedintie! Sefa statului, Maia Sandu, a venit la premiera: „Abia dupa proiectie am aflat ca e in sala...” - FOTO

Aparent stanjenita, artista a trecut peste moment ca un adevarat profesionist. A facut ghaz de necaz si toti cei prezenti, pe scerna sau in public au ras de situatia inedita. Spectacolul a continuat, iar momentul in care Taylor Swift a inghitit insecta a devenit viral.

Taylor Swift se afla acum intr-un turneu mondial, primul din ultimii 5 ani, ale carui bilete s-au vandut intr-un timp-record. Inca de cand a anuntat ca va porni turneul, biletele la spectacolul lui Tay-Tay s-au epuizat atit de repede incat a intrecut orice asteptari. In weekendul acesta, artista a sustinut trei concerte in Chicago. Peste 55.000 de fani au mers sa asculte live cele mai bune piese ale lui Swift.

Articole din aceeasi categorie