11.02.2020
Tatiana Nastas si experienta ei de mamica. „As mai naste de o suta de ori, doar ca sa o am pe ea.”
Prezentatoarea PRO TV, Tatiana Nastas, este de doua luni si jumatate, mamica unei fetite dragalase pe nume Diana.
Desi acum este implinita si fericita pentru ca a devenit mamica, stirista isi aminteste cu emotii de perioada sarcinii si de suferintele prin care a trecut timp de noua luni.
„Sarcina a ramas pentru mine totusi cea mai grea perioada din toata aceasta aventura, sa-i zicem. A fost greu, mai ales ultimele doua luni. Nu puteam sa dorm noaptea, ma gasea sotul la trei noaptea, mancand mere la bucatarie. A fost groaznic, chiar daca nasterea a fost foarte dureroasa si m-a marcat cred ca pe toata viata, totusi sarcina a ramas. Mai vreau copii, dar nu mai vreau sa fiu gravida. As mai naste de o suta de ori, doar ca sa o am pe ea”, a povestit Tatiana Nastas.
Stirista a vorbit si despre asistarea sotilor la nastere, mentionand ca initial a fost sigura ca-si doreste ca tatal Dianei sa-i fie alaturi in acele clipe, iar mai apoi, pe ultima suta de metri, s-a razgandit.
„Eu voiam sa asiste, eram foarte sigura pe mine ca tu o sa vii si-o sa stai cu mine, sa vezi cat ma chinui eu si cand m-au apucat contractiile si-am intrat in sala de nasteri, am zis, hai du-te tu acasa, eu o sa te sun, vorbim mai tarziu. El a intrat, Diana inca statea la mine pe burta, cordonul cred ca-l taiau atunci. A intrat imediat, a vazut-o, a trait cumva momentul”, a spus prezentatoarea TV.
Prenumele micutei a fost ales de ambii parinti, fiecare avand o lista cu mai multe idei.
„A fost un nume frumos, care ne-a placut si mie, si lui Augustin. A fost un nume de compromis, de fapt, pentru ca eu aveam alte variante, el avea alte variante. Mie nu-mi placeau variantele lui, lui nu-i placeau variantele mele. Asa ca am ramas la Diana si cand am vazut-o, am nascut-o, a intrat Augustin si am intrebat: E Diana? Si el a zis ca da. Si a ramas Diana”, a mai adaugat prezentatoarea PRO TV.Cum e viata Tatianei Nastas dupa ce a devenit mamica si care a fost cel mai dificil moment din perioada post-partum, vezi intr-un interviu din cadrul emisiunii O Seara Perfecta:
Fotograf: Alexandru Vasilos
Articole din aceeasi categorie