10.02.2020
Tany Vander – o graviduta sexy. Aceasta a pozat in lenjerie intima
Este in al treilea trimestru de sarcina, dar continua sa arate fresh, senzuala si cu mult sex-appeal.
Nutritionista a decis sa imortalizeze aceste momente unice prin intermediul unei sedinte foto tematice. Pentru acest shooting, vedeta a ales un set de lenjerie intima neagra, dantelata, peste care a imbracat un trenci din lac, cu animal print.
Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi. Ce porecla avea Tany Vander in liceu
Aceasta si-a insotit fotografia cu o descriere sugestiva, in care a marturisit ca aceasta sarcina a venit atunci cand a fost pregatita. „Mereu eram intrebata daca imi doresc sau daca sunt gata sa am copii. Raspunsul era mereu acelasi, ca daca as intalni persoana suficient de speciala, as lua in calcul si posibilitatea aceasta. Dar din moment ce nu simt ca acesta e omul meu, cum as putea sa simt ca vreau copil de la el?
Si da, copiii isi aleg parintii si totul se intampla exact atunci cand trebuie sa se intample. La unii se concepe dupa o noapte fierbinte, la unii dupa aproape 3 ani (cum la noi a fost), la altii peste 7 ani. Daca mai succint - se intimpla minunea atunci cand trebuie si nu atunci cand iti doresti cat de mult n-ai insista. Iar cand pe noi ne intrebau de ce nu facem copii (cea mai stupida intrebare ever), mereu spuneam ca nu a venit timpul sau poate ca noua nici nu ne este dat sa avem copii impreuna, nimeni nu stie.
Nu trebuie de fortat nota, lasati sa se intample de la sine, fiindca atunci cand se va intampla, veti intelege ca asa a fost sortit.”, spune Tany.
Citeste si: Tany Vander – replica carcotasilor care o acuza ca-si etaleaza luxul pe Instagram. „Nu o sa mai ziceti ca sunt cu Vasea pentru banii lui.”
Tany Vander si Vasilyi Lungo s-au casatorit anul trecut. Amintim ca pentru artista, acest mariaj e al doilea. Anterior, ea a fost casatorita cu Nichita Iarmolenco, un tanar om de afaceri din Chisinau. Casnicia a durat doar 2 ani. 
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie