16.05.2024
Tania Cerga - dezvăluiri neașteptate! Intrepreta a recunoscut că a suferit de anorexie în adolescență: „Mâncam doar 30 de grame de piept de pui pe zi” - VIDEO

„Sunt de ajuns” – o expresie care ar trebui sa iasă din inima fiecăruia la un moment dat în viața. Pentru Tania Cerga nu este doar o stare, ci și denumirea noului album. Cu ce noutăți a fost interpreta în platoul emisiunii O Seară Perfectă?

Tania Cerga are o iubire aparte cu muzica: „Cel mai important este să am un concept împrejurul căreia să pot împleti o poveste. La concertul pe care îl organizez o să fie plin de muzică bună, muzică de pe noul meu album”.

„În piesele mele cânt ce s-a întâmplat cu mine de mult, spre exemplu în adolescență am avut anorexie, pe atunci nu discuta nimeni despre asta, tu nu găseai nicăieri pe internet, pentru mine asta era un joc pe care îl făceam cu o colegă de a mea de clasă. E îmi propusese că uite eu țin o dietă și mănânc doar 30 de grame de piept de pui pe zi, pentru că eu cred că nu aveam noi probleme cu kilogramele în plus. De anorexie am scăpat doar că am avut noroc de conștientul meu și nu am ajuns într-un punct critic cum se întâmplă la multă lume”, a dezvăluit Tania Cerga.

Tania Cerga si Andrei Glavan formeaza un cuplu de mai multi ani si combina perfect munca si viata personala. Cei doi reusesc sa isi bucure publicul cu diverse concerte, proiecte si colaborari. Interpreta are o fiica.

Articole din aceeasi categorie