21.02.2021
Talentul si spectacolul si-au dat intalnire si in afara scenei, iar rezultatul a fost fascinant: ”E prima oara cand vad asta”

EvL Motor Sport, numar spectaculos de drift! Talentul a depasit scena.

Radu Moise este editor de imagine si are o mica firma de productie foto-video. A descoperit driftul pe Internet si a inceput sa-l practice. Spune ca acest talent reprezinta pentru el libertate. 

Nu are idoli, apreciaza pe oricine incearca si spune ca nu e usor si ca sunt multe sacrificii pe care trebuie sa le faci ca sa poti practica acest sport. Iubita il sustine cel mai mult si de fiecare data cand e gata sa se dea batut, il impinge mai departe. In 2016 a avut un accident cu motocicleta si si-a rupt ambele maini si piciorul drept.

Visul sau este sa participe la Campionatul European de Drift. Anul trecut, a castigat locul 3 la o competitie, desi cu o zi inainte de cursa s-a stricat motorul si a trebuit sa monteze altul. Baietii din echipa au reusit sa termine masina la timp si nu doar ca a reusit sa participe la cursa, dar a si urcat pe podium. Radu spune ca acesta a fost unul dintre cele mai fericite momente ale sale.

Daca ar castiga premiul cel mare, ar face niste calcule sa vada daca ajunge pe zero cu cat a cheltuit pana acum in drift.

Articole din aceeasi categorie