09.06.2024
Surorile gemene care vor același job și acceptă un singur salariu: „Trebuie să fim împreună tot timpul” - FOTO

Anna și Lucy DeCinque, surorile gemene din Australia care împart același bărbat, vor să fie în permanență împreună. Cele două au aplicat pentru același loc de muncă și sunt dispuse să muncească pe un singur salariu, doar pentru a fi nedespărțite.

Anna și Lucy DeCinque au șocat lumea când au anunțat că împart același bărbat. Ben Burnes vrea să le ia de soție pe amândouă, însă legea din Australia nu permite genul acesta de uniune. Povestea lor a devenit reality-show la postul TLC, care le urmărește pe cele două surori în fiecare zi.

După ce au dezvăluit că merg la toaletă împreună, fac duș împreună și sunt, practic, nedespărțite, surorile gemene Anna și Lucy DeCinque au decis să-și ia un job. Tot împreună. Cele două au aplicat pentru mai multe locuri de muncă, în încercarea de a-i convinge pe manageri să le accepte pe același post, în același timp, cu un singur salariu.

„Cea mai mare provocare din viața noastră a fost să ne găsim un loc de muncă, deoarece noi avem nevoie să fim împreună tot timpul. Singurul mod în care merită să facem asta este să împărțim un job și salariul”, au spus cele două în cadrul show-ului care documentează viața lor.

Vești bune pentru fanii Evei Timush! Interpreta a lansat piesa „Da-mi tu ca sa nu fur” - VIDEO

Cele două au muncit împreună ca asistente medicale la domiciliu, vreme de 7 ani, și au împărțit un singur salariu.

„Când eu munceam, Anna făcea voluntariat. Când Anna lucra într-o zi anume, eu făceam muncă voluntară. Astfel am avut aceleași sarcini și același job”, au mai spus surorile.

Cum au reacționat antreprenorii când le-au întâlnit

Vestea despre Kate Middleton pe care nimeni nu voia să o audă! Prințesa de Wales nu va mai reveni niciodată la îndatoririle publice?

Surorile gemene Anna și Lucy DeCinque și-au depus CV-ul (unul singur) la mai multe restaurante din Australia, solicitând un loc de muncă. Fetele, în vârstă de 37 de ani fiecare, au încercat să-i convingă pe manageri cu argumentul numărul 1: „vă alegeți cu două, la preț de una”.

„Mergem peste tot împreună, nu ne separăm niciodată. Trebuie să facem totul la fel”, și-au susținut surorile gemene cauza.

„Asta nu o să meargă”, le-a spus un manager. „Ne pare rău, dar nu angajăm”, le-a transmis altul. Al treilea a fost cu noroc.

Anna și Lucy DeCinque au devenit celebre în Australia și Europa, după ce au dezvăluit că trăiesc cu același bărbat. Ele plănuiesc chiar să rămână însărcinate în același timp, firește, cu același bărbat.

Deși s-au născut gemene, surorile nu erau perfect identice, cum și-au dorit. Așa că au cheltuit circa 220.000 de euro pe operații estetice de „îndreptare” a acestui neajuns.

Articole din aceeasi categorie