07.06.2024
Suri Cruise, surprinsă de paparazzi în timp ce alerga în Central Park. Fiica lui Tom Cruise și-a etalat abdomenul plat fără rețineri - FOTO

Suri Cruise a profitat din plin de vremea caldă din New York de săptămâna aceasta a ieșit la alergat în Central Park. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, care a împlinit recent vârsta de 18 ani, și-a etalat abdomenul tonifiat fără rețineri.

Fotoreporterii au surprins-o pe Suri în timpul unui antrenament de dimineață. Adolescenta a îmbrăcat un top alb, pe care l-a suflecat pentru a-și lăsa abdomenul la vedere, pantaloni scurți negri și pantofi sport. Fiica celebrului actor și-a prins părul lung într-o coadă și și-a ținut telefonul în mână în timp ce alerga, purtând și căști mari peste urechi.

Pe patul de spital și cu ochii în lacrimi! Cum a decurs operația la care a fost supusă Nina Dobrev, îndrăgita acriță din serialul-fenomen Jurnalele vampirilor - FOTO

Mai târziu, în cursul zilei, Suri s-a schimbat într-o rochie mini albă pentru a lua cina în Soho alături de mama ei, Katie Holmes, și bunica ei, Kathleen A. Stothers-Holmes. Ea a combinat look-ul cu cizme maro și o geantă albastră pe care o ținea peste umăr.

Horoscop 7 iunie 2024. Zodia care ştie să facă bani şi cum să profite de aceştia

Deși Suri Cruise provine dintr-o familie celebră, ea nu pare să dorească să urmeze calea părinților săi în cariera cinematografică. Potrivit unor surse, Suri este hotărâtă să stea departe de lumina reflectoarelor, mai ales că anul cesta va absolvi liceul și urmează să plece la facultate.

În martie, o sursă a dezvăluit că Suri „înclină spre” o carieră în modă și că va aplica doar la facultăți din zona New York-ului pentru a rămâne aproape de mama ei.

În trecut, Suri și-a arătat talentul muzical, înregistrând o versiune a baladei „Blue Moon” pentru comedia romantică a mamei sale, „Alone Together”. Katie Holmes a lăudat talentul fiicei sale, spunând: „E foarte, foarte talentată”.

În timp ce planurile viitoare ale lui Suri nu sunt încă clare, un lucru este cert: tatăl ei, actorul Tom Cruise, nu va avea niciun rol în ele. O sursă a declarat anterior pentru DailyMail.com că „Suri nu vrea să vorbească cu tatăl ei și dacă ar suna, ea cu siguranță cu ar răspunde”.

Suri a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că Tom Cruise nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, care ajungea la 400.000 de dolari pe an. Starul de la Hollywood nu a mai fost văzut în public cu fiica sa din 2012, anul în care divorțul său de Katie a fost finalizat.

Articole din aceeasi categorie