24.11.2022
Suri Cruise, aparitie inedita in timpul unei intalniri in New York. Cum a fost surprinsa fiica lui Tom Cruise - FOTO

Suri Cruise a avut o aparitie memorabila pe strazile New York-ului, in timpul unei intalniri cu prietenii.

Suri Cruise, in varsta de 16 ani, a aratat superb in timp ce iesea cu prietenii ei in Big Apple, luni, pe 21 noiembrie. Fiica lui Katie Holmes si a lui Tom Cruise a atras atentia prin frumusetea naturala si outfit-ul casual si cool.

Suri Cruise, aparitie superba in New York

Fiica lui Katie Holmes, in varsta de 43 de ani, si Tom Cruise, in varsta de 60 de ani, a avut grija sa se imbrace foarte bine in timpul unei plimbari cu prietenii ei pe strazile din New York. Desi Suri a pastrat un look casual si un aer relaxat, tanara adolescenta a fost imediat recunoscuta. Tinuta confortabila-chic i se potriveste de minune si pare a fi scoasa direct din dulapul mamei sale fashioniste, in timp ce zambetul larg ii seamana perfect tatalui ei.

Theo Rose, anunt surprinzator dupa 4 luni de relatie cu Anghel Damian: „Facem si nunta”

Suri Cruise a echilibrat stilul si confortul intr-o jacheta verde masliniu si blugi albastri drepti. In ceea ce priveste accesoriile, a optat pentru manusi de piele rosu inchis si un fular roz in carouri, foarte gros. Adidasii Converse albi au completat perfect look-ul adolescentei.

De asemenea, Suri Cruise si-a pastrat parul desprins, pe spate, intr-o coafura simpla si relaxata, avand o coronita pe cap. Fiica lui Tom Cruise a parut ca se simte in largul ei alaturi de prietenii sai, fiind surprinsa in timp ce radea si statea de vorba cu acestia.

Adolescenta a inregistrat o piesa pentru filmul regizat de mama ei

Recent, Katie Holmes a dezvaluit ca fiica sa are o pasiune pentru muzica, descoperind talentele de cantareata ale adolescentei. Ba mai mult, actrita a povestit ca a apelat la fiica sa pentru a inregistra un cover al piesei „Blue Moon” pentru Alone Together, o comedie romantica inspirata de pandemia de COVID-19, pe care Katie Holmes a scris-o si regizat-o si in care a si jucat.

„Intotdeauna imi doresc cel mai inalt nivel de talent, asa ca am rugat-o pe ea. Este foarte, foarte talentata. A spus ca o va face si a inregistrat-o, iar eu am lasat-o sa-si faca treaba.”, a spus Katie Holmes pentru Yahoo Entertainment.

Margot Robbie face dezvaluiri neasteptate despre scenele intime cu Leonardo DiCaprio in „The Wolf of Wall Street”: „Nu am de gand sa mint”

Articole din aceeasi categorie