14.09.2020
Supermodel condamnat pentru frauda. Fosta iubita a lui DiCaprio nu a declarat milioane de dolari

Un tribunal din Tel Aviv a condamnat-o pe Bar Refaeli, un celebrul top-model israelian, la noua luni de munca in folosul comunitatii, iar pe mama acesteia, Tzipi, la 16 luni de inchisoare, ambele sub acuzatia de frauda fiscala, informeaza DPA.

Potrivit unui acord de recunoastere a vinovatiei, Bar si Tzipi Refaeli trebuie totodata sa achite fiecare o amenda de 2,5 milioane de shekeli (730.000 de dolari), potrivit transcriptului verdictului dat de Tribunalul din Tel Aviv si pus la dispozitia agentiei DPA.

Tzipi Refaeli trebuie sa se prezinte la penitenciarul de femei Neveh Tirza, la sud-est de Tel Aviv, pe 21 septembrie, pana cel tarziu la ora 10:00 a.m (07:00 GMT).

Ambele femei au fost condamnate la sfarsitul lunii iulie.

Refaeli nu a declarat venituri de milioane de dolari obtinute intre 2009 si 2012.

Modelul in varsta de 35 de ani a declarat ca, in cea mai mare parte a acelei perioade, nu a avut resedinta in Israel, dar tribunalul a constatat contrariul.

Mama modelului a inregistrat in mod fraudulos apartamentele fiicei sale sub alte nume.

Refaeli a ajuns in lumina reflectoarelor in 2007 cand a fost primul model israelian de pe coperta revistei Sports Illustrated. S-a aflat in atentia presei si pentru relatia sa cu actorul american Leonardo DiCaprio. Cei doi s-au despartit in 2011.

A fost una dintre prezentatoarele editiei din 2019 a competitiei muzicale Eurovision, desfasurata in Tel Aviv.

Citeste si :  Leonardo DiCaprio a organizat o petrecere pe iaht pentru iubita sa, Camila Morrone, mai tanara cu 23 de ani 

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie