12.05.2024
Sunt plini de viață și extrem de talentați! Copiii de la „Cor cu Dor” au făcut show pe scena de la Românii au talent: „Numărul vostru a fost o doză de energie” - VIDEO

Pentru Cor cu Dor, cortina s-a ridicat pentru prima oară în anul 2016, sub patronajul Bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”.

Povestea Evei Aibazova, artista care a reușit să impresioneze pe toată lumea doar cu două mâini și o tablă de nisip: „Este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut la Românii au talent” - VIDEO

​Sub îndrumarea călduroasă a dirijorului Teodora Maria Jaworski, ansamblul coral a debutat cu doar 8 copii, ajungând în prezent să numere, în total, 70 de membri, cu vârste cuprinse între 6 și 22 de ani.

Este un cor de copii și tineret în care fiecare membru este încurajat să-și descopere identitatea muzicală, să exploreze tehnica interpretării și să-și deschidă inima și mintea alături de colegii lor. Doar astfel, la fiecare concert, Cor cu Dor poate răsuna ca un singur glas, perfect armonizat.

Au avut ocazia să cânte alături de Alexandru Tomescu.

Juriul și prezentatorii au decis! Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent sezonul 14

Sunt plini de viață și extrem de talentați! Copiii de la Cor cu Dor au făcut show pe scena talentelor și au primit patru de DA.

Dragoș Bucur: „Numărul vostru a fost o doză de energie!”;

Andra: „Energia lor este specială și diferită de ce am văzut până acum”.

Articole din aceeasi categorie