25.03.2020
SUNT FEMEIE! Svetlana Barbarova: „Eu cred ca la o femeie inteleapta, gingasia si feminitatea nu dispar niciodata...”

Chiar daca martie se apropie de sfarsit, noi continuam sa sarbatorim FEMEIA.

In cadrul unui interviu pentru Perfecte.md, femeia de afaceri, Svetlana Barbarova, ne-a povestit cate ceva despre ea, ne-a vorbit despre calitatile care o definesc, despre perfectiune si despre oamenii care o inspira.

Cunoaste-o in randurile de mai jos!

Citeste si : Blanuri semnate de liderul mondial in aceasta industrie – acum si la Chisinau. Femeia de afaceri, Svetalana Barbarova: „Nu a trebuit sa ii conving...”

Cum ai descrie femeile in trei cuvinte?

Femeia inseamna intelepciune, gingasie, frumusete si camin familial.

Cine este femeia perfecta pentru tine?

Nu cred ca exista oameni perfecti. Eu fac tot dupa cum imi spune intuitia si inima.

Care este principala trasatura care te defineste ca femeie?

Principalele calitati ale mele sunt sinceritatea si ambitia.

Te-ai confruntat vreodata cu dificultati in viata sau in cariera pentru ca esti femeie? 

Da, bineinteles, dar de mule ori, anume faptul ca sunt femeie m-a ajutat, de aceea eu ma mandresc cu asta. Unei femei destepte, intelepte si frumoase ii este mai usor in viata pentru ca barbatii sunt gata oricand sa o sustina.

Misiunea femeii pe Pamant?

Misiunea femeii este iubirea si confortul pe care ea il creeaza in jurul sau si in jurul apropiatilor sai.

Cine sunt femeile pe care le admiri sau care te-au inspirat in viata?

In lume exista multe femei pe care le admir pentru aspiratiile si scopurile lor, dar eu mereu am mers pe propriul meu drum si m-am bazat pe propriile mele forte. Imi stabileam obiective si le atingeam, pas cu pas, fara graba. Sunt sigura ca voi ajunge in varful muntelui meu.

Cum trebuie sa fie un barbat demn de o femeie puternica?

Din punctul meu de vedere, barbatul trebuie sa ofere senzatia de siguranta. Eu trebuie neaparat sa am incredere in el si sa simt ca si el are incredere in mine si ma respecta. In plus, el trebuie sa fie la fel de ambitios ca mine.

Feminitatea sporeste sau scade odata cu puterea?

Eu cred ca la o femeie inteleapta, gingasia si feminitatea nu dispar niciodata, indiferent de inaltimile si scopurile atinse de ea, pentru ca doar pastrandu-si feminitatea, femeia poate fi fericita si-i poate face fericiti pe cei apropiati.

Care e cea mai mare nedreptate a universului in raport cu femeia?

Femeia este centrul propriului ei univers, pentru ca tot in viata ei depinde de starea ei interioara, de lumea ei. Cu cat mai multa iubire vom transmite in lume, cu atat ma multa iubire vom primi.

Te consideri feminista? De ce?

Nu ma consider feminista.

Ce faci, de obicei, de Ziua Internationala a Femeii?

De 8 Martie, de obicei, primesc cadouri (zambeste). Ca toate femeile care se iubesc, eu imbrac o blana (si merg sa infumusetez lumea) si merg sa ma intalnec cu oamenii mei dragi, ma bucur de viata si savurez faptul ca sunt femeie. Seara o petrec cu barbatul meu iubit… iata unde…? asta eu nu stiu niciodata, pentru ca e o surpriza din partea lui.

Cum s-a schimbat aceasta sarbatoare de cand ai devenit mama?

Din clipa in care am devenit mama si mai ales dupa ce fiul meu a crescut (are deja 18 ani), eu de dimineata primesc buchete mari de trandafiri din partea lui! Sa fii mama unui fiu adult e o bucurie mare si asta e mandria mea!

Ce le urezi femeilor in aceasta primavara?

Eu le urez tuturor femeilor din lume sa fie fericite si sa fie in armonie cu ele insele. Suntem femei si prin asta suntem frumoase. Deci sa transmite in lume iubire si gingasie si atunci, barbatii nostri vor fi cuceriti de noi.

Citeste si : SUNT FEMEIE! Victoria Bernevec: „De multe ori femeia nu este luata in serios si ii este mai greu sa se afirme si sa dovedeasca ca poate.”

Sursa foto: Arhiva personala

 

 

Articole din aceeasi categorie