09.03.2020
SUNT FEMEIE! Olimpia Balta, director la clinica stomatologica „Imperial Dent”: „Promovez afirmarea femeii in societate. Am crescut doar cu mama si din copilarie am invatat sa lupt si sa fiu puternica in orice domeniu. Nu am ales niciodata ca acesta e lucru barbatesc sau femeiesc.”

Puternica, perseverenta si ambitioasa - asa o putem descrie pe Olimpia Balta, cea care gestioneaza cu succes, de mai multi ani, propria afacere.

Isi dedica munca zilnica de Sisif echipei pe care o conduce in postura de director la Clinica Stomatologica Imperial Dent si o face cu multa dedicatie si straduinta pentru clientii care aleg clinica sa.
Intr-un interviu de suflet din seria „SUNT FEMEIE”, descoper-o pe Olimpia Balta, cea care ne-a spus pe cine o consodera femeia ideala, care e trasatura principala care o defineste si daca se considera sau nu feminista.
Citeste si
Cum ai descrie femeile in trei cuvinte?
Gingasa, puternica, iubitoare.
Cine este femeia perfecta pentru tine?
Mama.

Care este principala trasatura care te defineste ca femeie?
Principala mea trasatura ca femeie este ambitia, deoarece tot ce imi pun in plan ma stradui sa realizez cu succes in pofida tuturor obstacolelor.
Te-ai confruntat vreodata cu dificultati in viata sau in cariera pentru ca esti femeie? Care au fost acestea?
Da, m-am confruntat. Sotul fiind la serviciu, in timpul constructiei clinicii am avut de afacere doar cu mesteri barbati, care incercau sa-si arate prioritatea si se uitau foarte sceptic la cerintele mele. Intr-un final datorita insistentei am reusit sa ating obiectivele si termenii doriti, iar ei au recunoscut competentele mele organizatorice si caracterul invingator.
Citeste si
Te consideri feminista? De ce?
Da, ma consider feminista. Promovez afirmarea femeii in societate. Am crescut doar cu mama si din copilarie am invatat sa lupt si sa fiu puternica in orice domeniu. Nu am ales niciodata ca acesta e lucru barbatesc sau femeiesc.
Ce faci, de obicei, de Ziua Internationala a Femeii?
De obicei sunt in sanul familiei. Imi felicit mama si rudele. Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a spune mamei mele cat de mult inseamna pentru mine, ca m-a invatat sa am incredere in mine, pentru incurajare si sprijinul de care am avut nevoie cand viata parea impotriva mea.
Cum s-a schimbat aceasta sarbatoare de cand ai devenit mama?
Acum am atentia nu doar din partea sotului, ci si a celor doi fii ai mei.
Ce le urezi femeilor de 8 Martie?
Fie ca spiritul acestei zile sa le insoteasca pretutindeni si sa se bucure de sanatate, dispozitie buna. Fie ca primavara iubirii sa le inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor. Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline asa sa fii tu, draga femeie buna, inteleapta, frumoasa.
Citeste si
Surse foto: Facebook.com; Google.com
Articole din aceeasi categorie