14.01.2021
Suma colosala pe care o vor primi actritele din „Sex and the City” pentru fiecare episod filmat

Au dat lovitura la inceput de an! Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis, actritele care fac parte din distributia urmatorului capitol „Sex and the City”, vor fi platite regeste pentru fiecare episod filmat.

Citeste si :  Castigatoarea concursului pentru cel mai frumos posterior din lume, dezvaluiri despre cel mai mare fetis sexual al sau

Cele trei eroine ale serialului-fenomen vor incasa fiecare cel putin 1 milion de dolari pe episod, scrie Variety.

Sarah Jessica Parker si colegele ei nu vor fi doar actrite, ci si producatori executivi, alaturi de regizorul Michael Patrick King. Noul capitol se va numi “Just like that”, iar marea absenta este nimeni alta decat Kim Catrall.

Potrivit The Guardian, serialul va fi difuzat de HBO si va avea zece episoade cu o durata de 30 de minute fiecare. Productia este programata sa inceapa in New York primavara aceasta. La un calcul rapid, fiecare actrita va avea in cont cel putin 10 milioane de dolari. 

Serialul „Sex and the City” a fost lansat de HBO in 1998 si a avut sase sezoane, pana in 2004. Show-ul a fost urmat de doua filme, „Sex and the City” (2008) si „Sex and the City 2” (2010). Serialul de succes a fost nominalizat la peste 200 de premii si a castigat peste 50. Pentru rolul lui Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker a castigat un premiu Emmy, patru Globuri de Aur si trei premii SAG. 

Citeste si :  Un nou sezon „Sex and the City” este in pregatire pe HBO

Fotografii: Getty Images

Articole din aceeasi categorie