02.12.2019
Stirea falsa ca Regina Elisabeta a murit i-a panicat pe fanii Casei Regale a Marii Britanii!
In noaptea de duminica spre luni (1-2 decembrie), pe Twitter a aparut zvonul ca Regina Elisabeta ar fi murit in urma unui atac de cord. „Vestea” s-a viralizat rapid, iar retelele sociale au fost impanzite de articole si postari legate de moartea Reginei Marii Britanii.

Se pare ca zvonurile ar fi inceput intai pe Whatsapp, apoi s-au raspandit pe celelalte retele sociale. Charlie Proctor, editorul-sef al Royal Centrel, a fost nevoit sa nege zvonurile mortii Reginei Elisabeta, pe Twitter. 

„Vad ca a venit acel moment din an in care trebuie sa neg zvonurile ca Majestatea Sa s-a stins din viata. Regina nu e moarta! Este în viata, se simte bine si abia asteapta sa sustina un dineu oficial, unde il asteapta pe Donald Trump, dar si pe alti lideri, la Palatul Buckingham, marti (3 decembrie), la receptia NATO”, a scris Charlie proctor, pe Twitter.

Regina Elisabeta

Ce se va intampla dupa moartea Reginei Marii Britanii

Nu este pentru prima oara cand apar zvonuri care sugereaza ca Regina Marii Britanii a murit. In luna ianuarie, o alta „barfa” raspandita in mediul online a pornit dupa ce Majestatea Sa a fost vazuta ducandu-se la biserica. De aici, au aparut zvonuri ca Regina este pe moarte. La varsta de 93 de ani, Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh. Dupa moartea acesteia, Printul Charles va deveni Rege, potrivit meaww.com. Printul de Wales s-a pregatit pentru acest rol toata viata lui, sustine expertul regal Penny Junor. 

„El va fi cel mai bine pregatit monarh pe care l-a avut Marea Britanie, cel putin in viziunea mea. Va fi un rege foarte bun”, a marturisit Junor.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie