14.01.2021
Stela Botan, alaturi de moldovenii stabiliti in toate colturile lumii. Impreuna au realizat un imn al diasporei: „Este un mesaj dedicat celor care sunt plecati peste hotare pentru un trai mai bun”

Nu are doar o voce de exceptie, ci si un suflet mare. Un suflet in care incape toata Moldova si cei care s-au imprastiat in toate colturile lumii. Din dragoste pentru plaiul natal a compus chiar si o piesa: „Moldova mea".

Citeste si :  Premiera muzicala de la Tania Cerga. Un cantec de leagan care mangaie inimile celor mari si mici, celor iubiti si neiubiti

Invitata emisiunii O Seara Perfecta, Stela Botan a povestit despre noua piesa pe care a lansat-o, dedicata celor plecati peste hotare. „Este un mesaj dedicat celor care sunt plecati peste hotare pentru un trai mai bun. Mesajul este rupt din realitate, care este si nostalgica, pentru ca ne este dor de ceilalti”, spune interpreta.

In videoclipul Stelei Botan au aparut mai multi moldoveni, stabiliti peste hotare:  Israel, Portugalia, Franta, Belgia, Marea Britanie. Totodata, in acest filmulet apar rudele apropiate ale artistei. „Eu nu puteam sa nu-i includ in acest videoclip. Este nepotica mea din Anglia, varul meu din New York, sora mea...”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre noua productie a Stelei Botan, dar si cum a fost ultima perioada pentru interpreta.

Citeste si :  Prenumele copiilor Marinei si Teodor Carnat incep cu "M si "T". Vezi cum ii cheama pe cei mici: "In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”"

Sursa foto: O Seara Perfecta

Articole din aceeasi categorie