22.10.2022
Sotul Serenei Williams, ironic cu Simona Halep dupa ce a fost depistata pozitiv: ”Ce purtati de Halloween anul acesta?”

Alexis Ohanian, sotul Serenei Williams, a reactionat ironic la stirea ca Simona Halep a fost depistata pozitiv, comparand-o cu Maria Sharapova, o alta mare jucatoare care a picat testul antidoping.  

Omul de afaceri Alexis Ohanian a repostat vineri noaptea un tweet de-al sau din 2019, cand a purtat un tricou cu un mesaj impotriva drogurilor la un meci pe care sotia sa, Serena Williams, il sustinea la US Open cu marea sa rivala Maria Sharapova, depistata si ea pozitiv la un test antidoping, in 2016.

Poti fi stilata si cand esti insarcinata! Gabriella Damir Burlaca iti arata pentru ce tinute trebuie sa optezi in aceasta toamna daca esti in ultimul trimestru de sarcina - FOTO

Ohanian avea atunci pe tricou logo-ul campaniei antidrog DARE (Drug Abuse Resistance Education), mesaj pe care sotul Serenei Williams a considerat sa-l reia imediat dupa aflarea stirii cu Simona Halep.

”Ce purtati cu totii de Halloween anul acesta???”, a scris Alexis Ohanian la repostarea cu tricoul, completata ulterior cu o paranteza pe care a considerat-o, de asemenea, ironica: ”E un look care, aparent, nu se demodeaza niciodata”

Maria Sharapova a fost depistata pozitiv in 2016 cu Meldonium si suspendata 15 luni din circuitul WTA. Simona Halep a fost depistata pozitiv cu Roxadustat la US Open, turneu la care a fost eliminata inca din primul tur si suspendata acum temporar.  

Articole din aceeasi categorie