11.04.2022
Sotia lui Volodimir Zelenski a dezvaluit ce i-a spus presedintele Ucrainei cand prima bomba rusa a cazut

Olena Zelenska a fost intervievata de revista Vogue, unde a vorbit despre cum a primit familia ei vestea ca rusii au pornit razboiul. Prima Doamna a Ucrainei a dezvaluit ce i-a spus Volodimir Zelenski atunci cand prima bomba a cazut.

Olena Zelenska a vorbit pentru prima data cu jurnalistii de la Vogue in 2019, la scurt timp dupa ce sotul ei a fost ales presedinte al Ucrainei. La trei ani de atunci, Prima Doamna a fost intervievata din nou de revista, intr-un alt context, cel al razboiului declansat de Rusia in tara sa.

Sotia lui Volodimir Zelenski a oferit detalii despre ziua premergatoare atacului nemilos al rusilor, in care viata in Ucraina avea alt curs.

Imi amintesc inceputul foarte bine. Era o zi normala de lucru: copiii se intorceau de la scoala, treburi gospodaresti obisnuite, ne pregateam pentru urmatoarea zi de scoala. Eram incordati. Au fost multe discutii, peste tot, despre o posibila invazie. Dar pana in ultima clipa a fost imposibil de crezut ca acest lucru se va intampla... in secolul XXI? In lumea moderna?”, a dezvaluit Prima Doamna a Ucrainei.

Ziua atacului a fost una de o intensitate puternica, spune Olena Zelenska, si a schimbat de tot datele problemei. Prima Doamna a dezvaluit ce i-a spus Volodimir Zelenski atunci.

M-am trezit undeva intre orele 4.00 si 5.00, din cauza unui zgomot. Nu mi-am dat seama imediat ca este o explozie. Nu am inteles ce poate fi. Sotul meu era in pat. Dar cand m-am ridicat l-am vazut imediat imbracat, intr-un costum ca de obicei (a fost ultima oara cand l-am vazut in costum si camasa alba – de atunci incolo a fost militar). A inceput! Asta e tot ce mi-a spus”, a marturisit Olena Zelenska.

Ea l-a intrebat atunci ce ar trebui sa faca cu cei doi copii ai lor. Asteapta, a spus el. Te voi anunta. Pentru orice eventualitate, aduna elementele esentiale si documentele. Si a plecat din casa”, a mai spus Prima Doamna.

Olena si Volodimir Zelenski au impreuna doi copii: o fata de 17 ani si un baiat de 9 ani. Cei doi copii au aflat totul despre invazia rusa din Ucraina.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie