16.10.2020
Solidaritate si mobilizare maxima in Campania „Uniti pentru Filarmonica Nationala”! Soprana Valentina Nafornita „De la inceputul Campaniei am reusit sa colectam 600600.00 MDL.”

Incendiul de la Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici”, din data de 24 septembrie a creat un dezastru la care nimeni nu se astepta. Pe langa edificiul practic ruinat, instrumente pretioase si partituri muzicale au fost nimicite de flacari.

Citeste si :  Departe de casa, dar cu sufletul alaturi de tara ei! Soprana Valentina Nafornita: „Nu ne arde nimeni speranta!”

Rapusa de durere si atinsa de acest eveniment sumbru din cultura tarii noastre, soprana Valentina Nafornita a organizat campania de strangere de fonduri care ar putea ajuta la reconstructia edificiului.

Recent, Valentina Nafornita a facut o postare pe pagina sa de Facebook in care a scris cati bani s-au adunat deja, dar si care este scopul final. „Campania ”Uniti pentru Filarmonica Nationala”. Dragii mei, doresc sa Va multumesc din suflet pentru solidaritare si umanitate de a fi parte a Campaniei de sustinere a Filarmonicii Nationale”Serghei Lunchevici”. De la inceputul Campaniei am reusit sa colectam 600600.00 MDL si 580 EUR. Ne propunem sa colectam 100.000 EUR pentru a achizitiona un pian de concert Steinway. Campania va dura pina la Craciun. Va invit in continuare sa fim Uniti si impreuna sa oferim un dar valoros de Craciun!

Cu mult respect pentru fiecare dintre Dumneavoastra,

Valentina Nafornita

Aici sunt conturile bancare la care puteți dona dar si prin PayPal . https://www.paypal.me/united4filarmonica la emailul valenafornita@gmail.com

Bank: VICTORIABANK

Swift:VICBMD2X

IBAN: MD52VI022331700001477EUR ( for Euro)

IBAN: MD08VI022331700002465MDL ( for Moldovan lei )

Cod fiscal 2003009021029

Beneficiary: VALENTINA DOGOTARI”, a scris soprana pe retelele de socializare.

Multi dintre prietenii sai virtuali au apreciat acest indemn al artistei, la care vicepresedinta Parlamentului, Monica Babuc, a comentat: „Ce frumos, draga Valentina! Ca tot ce faceti Dumneavoastra! Felicitari!”

Incendiul de la Filarmonica Nationala a avut loc la data de 24 septembrie. Recent, cei 80 de ani ai Filarmonicii au fost marcati la Palatul Republicii cu un concert de muzica populara.

Citeste si :  Artistii au sarbatorit cei 80 de ani ai Filarmonicii Nationale. Vezi unde si cum s-a petrecut totul

Surse foto: Facebook, Google.com

Articole din aceeasi categorie