01.04.2023
"Soc! Un urs Panda vazut pe strazile Chisinaului"

Un Urs Panda a evadat si se plimba acum pe strazile orasului. 

Ceea ce este cel mai surprinzator este comportamentul linistit si calm al ursului, care nu pare sa fie afectat de agitatia orasului. In timp ce multi oameni se tem de animale salbatice, ursul pare sa fie increzator si relaxat.

Intrebarea care se ridica este: DE UNDE A EVADAT ACEST URS PANDA? Nu exista inca un raspuns clar la aceasta intrebare, dar se pare ca ursul a scapat de sub supravegherea  unor persoane care il DETINEAU ILEGAL ACASA!!!. 

Pe masura ce ursul se plimba pe strazile orasului, nu pare sa deranjeze pe nimeni si nici nu este deranjat de oamenii care trec pe langa el. Aceasta atitudine pasnica a starnit curiozitatea multimii, care incearca sa inteleaga de ce ursul se comporta astfel. Ar putea fi vorba despre faptul ca este obisnuit cu prezenta oamenilor sau A FOST CRESCUT LA CINEVA ACASA!

Un fotograf stradal din Chisinau a reusit sa captureze cateva imagini inedite cu ursul panda in timp ce acesta se plimba pe strazi. In ciuda faptului ca ursul nu a aratat interes fata de oamenii de pe strada, fotograful a trebuit sa aiba grija sa nu se apropie prea mult de animal pentru a nu-l speria.

Va reamintim ca a mai fost un caz in raionul Stefan Voda, cand un leu a fost surprins la vama din Palanca.

Un pui de leu - suprins plimbandu-se intr-o padure de la Stefan Voda. Ce spun responsabilii de la Inspectoratul pentru protectia mediului

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie