02.04.2024
Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată - FOTO

Bianca Censori a fost surprinsă într-o nouă ținută controversată, în timp ce se afla cu soțul ei, Kanye West.

Kanye West și Bianca Censori păreau tot mai îndrăgostiți în timp ce se plimbau sâmbătă prin Oxnard, California. Censori, în vârstă de 29 de ani, care s-a îmbrăcat într-o haină de blană pentru o călătorie cu trenul spre Santa Barbara cu rapperul, în vârstă de 46 de ani, la începutul acestei săptămâni, și-a continuat obiceiul de a purta ținute îndrăznețe în public, în ciuda temperaturilor scăzute.

Bianca Censori, o nouă ținută transparentă

Fostul designer Yeezy a ieșit în evidență într-o salopetă transparentă de culoare crem, cu mâneci lungi și pantaloni foarte scurți și nu părea să poarte nimic pe dedesubt.

Din nou însarcinată! Cine este bloggerița care a făcut marele anunț - VIDEO

Părul ei brunet a fost aranjat pe spate într-un coc elegant și-a pus în evidență tenul impecabil, purtând puțin machiaj. Rapperul a purtat un hanorac negru cu glugă tip windbreaker, pantaloni de trening gri deschis și pantofi sport negri. El a accesorizat ținuta cu ochelari de soare de culoare închisă.

Sursele spun că cei doi s-au bucurat de un prânz la Cheesecake Factory din Oxnard Mall. După ora prânzului, Censori a fost văzută îndreptându-se spre un salon de bronzare, în timp ce câștigătorul premiului Grammy o aștepta în SUV-ul lor negru. În timp ce cuplul se întorcea spre Los Angeles, au fost văzuți oprind și schimbând locurile la volan.

Noi detalii despre aparițiile controversate ale celor doi

Potrivit unei surse din industria modei care este apropiată de cei doi, West și Censori știu exact ce fac. Și, în ciuda zvonurilor că el o manipulează, cei apropiați spun că ea este total conștientă de alegerile sale.

E sezonul despărțirilor în showbiz! Diana Brescan nu se mai marită: „Dacă ar fi să întorc timpul înapoi...” - FOTO/VIDEO

„Oamenii confundă creativitatea Biancăi”, spune sursa pentru Page Six. „Ea este o personalitate fenomenală, un actor fenomenal, care poate distra publicul. Este o artistă. Bianca este la fel ca și Ye”.

În septembrie anul trecut, Page Six a relatat că cei doi creează ținute și au un „întreg atelier în Italia” care le croiește din mers: „Orice vrea el să facă, ei pot face. Chiar le fac pe loc”, a declarat Mowalola Ogunlesi, designerul de origine nigeriană, stabilit la Londra, angajat de West în 2020 pentru a conduce colaborarea sa cu Yeezy Gap.

„Îl proiectează și are o echipă internă care creează totul într-o zi”, a declarat un al doilea designer care a lucrat cu West, dar care a cerut să rămână anonim.

Se pare că nimic nu va schimba simțul estetic al lui Censori – nici măcar părinții ei – deoarece aceasta a purtat o ținută revelatoare în timp ce mama ei a vizitat-o. Mama lui Censori a zburat din Australia în Statele Unite cu intenția de a o „salva”, potrivit unor surse din interior. Ele au dezvăluit pentru DailyMail.com că ea își ia timp „să vadă cu ochii ei” dacă fiica ei chiar are totul sub control, așa cum pretinde.

„Mama Biancăi a trebuit să vadă cu ochii ei după ce Bianca i-a spus familiei sale că are totul sub control. Aceasta a fost o ocazie minunată pentru Alexandra de a petrece timp cu Bianca și de a evalua situația pentru ea însăși”, au declarat sursele.

Articole din aceeasi categorie