05.09.2022
Silvio Berlusconi si-a facut TikTok la 85 de ani! Ce a avut de spus fostul premier al Italiei

Desi are 85 de ani, fostul premier italian planuieste o revenire in politica pe fondul alegerilor anticipate de pe 25 septembrie. Asta dupa ce premierul Mario Draghi si-a dat demisia, iar tara a ajuns intr-o noua criza politica.

Aparitia lui Berlusconi nu este una intamplatoare. Italia a a redus varsta pe care trebuie sa o aiba alegatorii pentru a fi eligibili sa voteze senatorii, de la 25 la 18 ani.

Kim Kardashian, prinsa pe picior gresit! Cat de mult si-a editat fotografia in Photoshop - VIDEO

Pentru ca TikTok-ul este o platforma folosita frecvent de adolescenti, aparitia fostului premier al Italiei este una strategica.

Silvio Berlusconi, mesaj pe Tik Tok pentru tinerii din Italia

„Sunteti 5 milioane pe aceasta platforma, 60% dintre voi aveti sub 30 de ani si ma simt putin invidios din cauza asta”, a marturisit Berlusconi.

Acesta le-a transmis tinerilor ca isi doreste sa transforme Italia intr-o tara care le ofera multe posibiltati si sansa de a realiza ceea ce si-au propus.

Fostul premier italian a ajuns la peste 350.000 de urmaritori in prima zi, devenind destul de viral, iar oamenii fiind surprinsi sa il vada pe o astfel de platforma.

Irina Rimes a dezvaluit ca a scris piese dedicate fostilor sai iubiti: „ Ceea ce nu pot sa spun in fata, cant”

Alt politician care si-a facut cont de TikTok

Berlusconi nu este singurul om politic care si-a deschis cont de TikTok,. Un alt fost premier italian, Matteo Renzi, liderul partidului politic liberal Italia Viva, a postat de curand pe platforma.

,,Multi dintre voi ma cunoasteti pentru expresia «primul soc de reactie». Altii, pe de alta parte, ma cunosc ca fost premier, cel mai tanar din istoria republicana, dar, mai ales, ca primar al celui mai frumos oras din lume, Florenta’’, a spus Matteo Renzi.

Articole din aceeasi categorie