06.08.2020
Si-a redescoperit pasiunea! Ionel Istrati: „Emotii de nedescris!” Ce-l face fericit pe interpret

Ionel Istrati este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati interpreti din Moldova. Tanarul isi bucura regulat fanii cu piese originale si videoclipuri pe masura.

Citeste si :  Sunt verisori, dar acest fapt nu i-a impiedicat sa se casatoreasca. „O iubesc foarte mult...”

Succesul de care se bucura in cariera insa nu l-au facut sa renunte la felul lui de a fi - modest si deschis cu oamenii.

Pandemia de COVID-19 ne-a luat pe toti prin surprindere, facandu-ne sa ne schimbab modul de viata si sa cautam alternative activitatilor care altadata erau o norma. Cei mai optimisti au reusit sa vad partea plina a paharului si sa petreaca timpul util si placut. E si cazul lui ionel, care in aceasta perioada a incercat sa faca lucruri interesante, sa-si imbogateasca lumea interioara si sa-si incarce bateriile pentru lunile ce vor urma.

Recent, cantaretul a publicat pe pagina sa de Facebook, cateva fotografii care ne-au captat atentia. Se pare ca pe langa muzica si gradinarit, tanarul mai este pasionat si de pescuit. Pentru aceasta actiune, Ionel e gata sa-si sacrifice chiar si somnul... nu toti au o astfel de vointa.

„Daca vrei fericire pentru o ora, trage un pui de somn. Daca vrei fericire o zi, du-te la pescuit. Emotii de nedescris!!!”

Internautii au apreciat postarea interpretului si i-au lasat in sectiunea destinata comentariilor, mesaje de incurajare.

Care e pasiunea ta?

Citeste si :  Se pricepe nu numai la cantat, dar si la gospodarit! Interpretul Ionel Istrati: „Azi am combinat bronzul cu sportul! La prasit porumbul.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie