16.05.2024
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

Shiloh, fiica actriței Angelina Jolie și a lui Brad Pitt, are doar 17 ani, dar pare să fie extrem de pasionată de dans, dovadă fiind imaginile apărute pe rețelele sociale.

Într-un videoclip făcut public de coregraful Lil Kelaan Carter, fiica de 17 ani a Angelinei Jolie apare într-o sală, în timp ce dansează pe piesa „Tanzania”, care este semnată de Uncle Waffles și Tony Duardo featuring Sino Msolo și Boibizza.

Fiica Angelinei Jolie, Shiloh, are o pasiune pentru streetdance. Vezi  clipul cu adolescenta, dansând pe piesa lui Doja Cat! - Radio Impuls

În imaginile respective, adolescenta de 17 ani apare îmbrăcată în pantaloni de trening și într-un tricou larg și se mișcă amețitor, spre surprinderea multor utilizatori de internet.

„Mișcările ei sunt absolut nebunești. Îți mulțumesc pentru energie, Shiloh!”, a scris Carter în dreptul videoclipului, în timp ce utilizatorii de internet au reacționat imediat: „E grozavă!”, „E născută să fie dansatoare!”, „Ce frumos!”, „Ce vibe transmite!”, „La naiba, e atât de energică!”, „E atât de talentată!”

Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look! Cum arată fiica Angelinei  Jolie și a lui Brad Pitt rasă în cap | PRO TV

Aceasta nu este prima dată când adolescenta a devenit virală grație pasiunii ei pentru dans. În 2022, Brad Pitt a vorbit despre faimosul videoclip în care Shiloh dansa pe o melodie a artistei Doja, mărturisind că a fost extrem de impresionat de talentul fiicei sale.

VIDEO Uau, ce bine dansează fiica Angelinei Jolie!

„Îmi dau lacrimile. Foarte frumos”, a declarat actorul pentru Entertainment Tonight, adăugând: „Nu știu pe cine moștenește. Eu sunt Domnul-Două-Picioare-Stângi”.

Articole din aceeasi categorie