23.12.2019
Sex la telefon: trucuri pentru un orgasm garantat
Sexul la telefon este despre conturarea unei imagini intese pentru partenerul de viata si vice-versa. Odata ce ajungi sa faci lucrul acesta, partenerul va fi complet implicat. Fie ca ai o relatie la distanta sau pur si simplu va doriti sa condimentati putin atmosfera de cuplu, exista cateva detalii care te pot ajuta sa ajungi intr-un punct intens si plin de pasiune atunci cand iti propui sa faci sex cu partenerul la telefon, chiar daca sunteti incepatori.

Cum sa-ti convingi partenerul sa faceti sex la telefon

Daca esti increzatoare, nu vei avea de ce sa-ti faci griji in privinta acestui subiect si cel mai probabil, dorinta partenerului de a face sex la telefon cu tine este una naturala. Dar daca esti genul de femeie mai rezervata, vei avea nevoie de o strategie prin care sa-i starnesti interesul.

„Imi este dor de vocea ta”. Data viitoare cand tu si partenerul purtati discutii intime, fie ca sunteti fata-n fata sau la telefon, spune-i cat de mult iti lipseste vocea lui, in special cat de mult iti lipseste sa-l auzi cum isi exprima placerea in timpul sexului. I-ai putea spune ca ti-ar placea sa-i inregistrezi vocea ca sa o poti auzi ori de cate ori nu este langa tine, cand faci dus sau, de ce nu, cand vrei sa te satisfaci singura. Acesta ar putea fi un inceput bun pentru amandoi.

Fa-l sa se simta confortabil. Daca partenerul inca ezita, spune-i direct ca iti doresti sa faceti sex la telefon, dar ca nu este neaparat nevoie ca el sa spuna ceva, ci pur si simplu ca vrei sa ii auzi respiratia sacadata.

Decorul

Daca intr-adevar iti doresti ca partenerul sa faca sex la telefon cu tine, trebuie sa-i starnesti putin curiozitatea.

Intimitatea

Intotdeauna ofera-i detalii partenerului legate de pregatirile pe care le-ai facut, iar astfel isi va da seama ca-ti doresti sa incerci ceva nou si va fi ademenit in tot acest joc. De exemplu, spune-i ca usa este incuiata, draperiile sunt trase, ca ti-ai aprins cateva lumanari pentru a crea o atmosfera intima, ca bei un pahar de vin rosu si de ce nu, ofera-i detalii in privinta lenjeriei pe care o porti si cum ti-ai imagina sa decurga indepartarea ei.

Simte-te sexy

Inainte de a-ti suna partenerul, ar trebui sa-ti oferi un moment de relaxare prin care sa te simti atractiva si cat mai confortabil posibil. Fa o baie cu spuma inainte, machiaza-te, alege sa porti lenjeria preferata, aranjeaza-ti parul, toarna-ti un pahar de vin care sa te ajute sa te relaxezi, aprinde cateva lumanari, pune muzica pe fundal, iar daca ai, pregateste-ti jucariile sexuale.

Scenarii, pas cu pas

Cel mai usor mod de a face sex la telefon este acela de a pregati cateva scenarii. Nu te gandi la replici, la ceea ce crezi ca ar trebui sa-i spui partenerului. Daca stai sa memorezi replici, nu faci altceva decat sa-ti sabotezi singura seara, iar singurul lucru la care ar trebui sa te gandesti este scenariul, arma care te ajuta de fapt sa te joci cu mintea partenerului.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie