09.11.2019
Selena Gomez, dezvaluire sincera: „Sunt singura de 2 ani”!
Selena Gomez (27 de ani) a tinut sa faca lumina cu privire la zvonurile lansate in aceasta saptamana referitoare la viata sa sentimentala. Presa americana a speculat intens faptul ca artista s-a intalnit cu unul dintre fostii iubiti, Samuel Krost, un designer de moda de 26 de ani.

Totul s-a intamplat recent, atunci cand cei doi au fost vazuti impreuna la restaurantul La Esquina din New York. Cum Selena si Samuel au format in mod oficial un cuplu pentru cateva luni, la finalul anului 2015, o reluare a relatiei n-ar fi fost de domeniul imposibilului.

Totusi, deranjata de acest subiect delicat, Selena Gomez s-a retras in spatiul virtual si a postat un mesaj extrem de clar pe pagina de Instagram. „Nu sunt in nici o relatie. Sunt singura de doi ani”, le-a transmis cantareata celor interesati de viata sa amoroasa. Ulterior, la cateva ore distanta, parca pentru a alimenta si mai tare zvonul pe care tocmai il demontase, Selena a fost surprinsa pe un aeroport imbracata din cap pana-n picioare cu haine create de Samuel Krost.

Astfel, daca spusele Selenei sunt veridice, americanca nu s-a mai aflat intr-o relatie de la despartirea dureroasa de Justin Bieber, cu care a trait un carusel de emotii in perioada 2010-2018, cei doi separandu-se si impacandu-se de numeroase ori. „Vreau sa vad cum va fi dragostea pentru mine in viitor. Vreau sa fie ceva real, fara co-dependenta si fara lipsa de comunicare. O data cu trecerea anilor, ai ocazia sa intalnesti oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine”, a spus Selena Gomez intr-un recent interviu, semn ca e in cautarea marii iubiri.

Foto: Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie