14.02.2020
Se feresc cu incapatanare de sageata lui Cupidon. TOP 7 barbati celebri din Moldova, care nu vor sa renunte la statulul de „single”
Astazi, cand toti indragostii vor serba iubirea, cel mai probabil ei vor servi o bere intre baieti, caci nu sunt inca pregatiti se renunta la burlacie.
Acesti barbati nu au aparut niciodata in public cu iubitele lor, iar daca au facut-o nu prea avem dovezi in acest sens.
Il urmaresc constant pe Cupidon si au grija cu inversunarea ca sageata acestuia sa nu le atinga inima. Deocamdata, le reuseste de minune, dar cine stie ce le aduce anul bisect?
De ziua indragostitilor, Perfecte.md iti propune un TOP 7 al barbatilor din Moldova, care sunt bine merci cu eticheta „forever alone”:
Dan Balan, interpret
Dan Balan este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi. Desi in videoclipurile sale apare alaturi de femei sexy si fermecatoare, in viata reala nu pare a da semne ca are de gand sa renunte la burlacie.  
Citeste si: Dan Balan – unchiul cel fain! Acesta si-a „inundat” nepotii cu daruri de Craciun. Cum se distreaza alaturi de micuti
Igor Sirbu, interpret
Daca fostul sau coleg de trupa, Igor Stribitchi, a reusit sa se casatoreasca de doua ori, Igor Sirbu nu prea se grabeste sa-i urmeze exemplul. Il vedem deseori in compania femeilor frumoase, dar se pare ca acesta nu a gasit inca AKORD-ul perfect.
Citeste si: Amici la catarama! Cum reactioneaza Igor Sirbu cand Adrian Ursu il roaga sa ii imprumute bani
Ionel Istrati, interpret
Ionel Istrati ramane o eterna ispita pentru fetele aflate la vanatoare de barbati celebri. Acesta insa nu se lasa usor cucerit, oricat s-ar stradui fanele, trimitandu-i dansuri senzuale si facandu-si tatuaje cu numele sau.
Citeste si: De Ziua Indragostitilor, Ionel Istrati sarbatoreste! Ce fotografie a postat interpretul
Maxim Zavidia, interpret
Chipes, ambitios si talentat, Max e unul dintre cei mai stilati interpreti din Moldova. Dupa ce a fermecat publicul de acasa, e hotarat sa-l cucereasca si pe cel din Rusia. Ne-am dori totusi sa-l vedem si pe el cucerit de vreo femeie.
Denis Roabes, interpret
Solistul The Motans este intruchipea discretiei. Dupa lansarea hiturilor „Cel mai bun Dj” si „Poem” alaturi de Irina Rimes, fanii s-au grabit sa-i cupleze. Mare le-a fost dezamagirea insa ca frumoasa basarabeanca s-a afisat la bratul noului ei boyfriend, care nu e deloc Denis Roabes.
Emilian Cretu, actor
O enigma desavarsita este si Emilian Cretu. Oricand ne-am stradui sa-l prindem in tandrete cu vreo femeie - n-avem sanse. Se pare ca actorul isi dedica tot timpul liber celor 4 femei importante din viata lui: mamei, surorilor si nepoticai.
Dragos Munteanu, vlogger
Desi foarte popular pe Internet, chipes si cu simtul umorului, constatam cu uimire ca tanarul este singur, ca inima lui este cat se poate de libera si ca nu este indragostit: „O iubesc pe mama, in sensul cel mai normal. Nu m-am indragostit niciodata de o femeie. Probabil, femeile erau de calitate inferioara sau eu sunt de calitate inferioara… Cineva din noi sigur e.”, a spus, mai in gluma, mai in serios, Dragos intr-un interviu mai vechi pentru O Seara Perfecta.
Citeste si: Dragos Munteanu – cucerit de Anisoara Loghin. „Arati bine. Inca o data repet. Imi plac mai ales...”
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie