08.05.2022
“Scriu cu inima!”. Alice Sonia Michael, vocea care a ajuns la sufletele juratilor de la Romanii au Talent cu o compozitie proprie - VIDEO

Alina este muzician. A lucrat ca asistent manager intr-o firma de impresariat. Studiaza improvizatie jazz-canto. A inceput sa invete chitara la 25 de ani. Nu s-a apucat de muzica mai devreme pentru ca nu a avut curajul necesar sa o faca. Este o fire sensibila care traieste fiecare clipa la intensitate maxima.

A fost pusa in situatia in care sa aleaga intre a cumpara mancare sau a folosi acei bani pentru muzica. Castiga foarte putin in acest moment, isi plateste doar chiria, mancarea si ce ramane ii investeste in muzica.

“Reusesti sa transmiti ceea ce simti!”. Andreea Ratchita a primit 4 de DA pentru un dans contemporan spectaculos - VIDEO

Se pregateste sa isi lanseze primul album. Canta la chitara cu mana dreapta, desi este stangace. Cei care au ascultat-o cantand au zis ca a inventat un stil nou datorita unicitatii stilului si a sunetelor.

A scos un single “Seconds of Silence” si a luat un premiu international pentru compozitie. Alina a cantat si la diverse concerte caritabile, la copiii bolnavi de cancer. Are un tatuaj, Deus ( Dumnezeu) pe deget.

Articole din aceeasi categorie