07.09.2020
Scoala pe timp de pandemie! Medicul pediatru - Mihai Stratulat: „Ar fi bine ca noi toti, pana in noiembrie, sa ne imbolnavim de SARS CoV-2...”

Chiar daca Ministerul Sanatatii a luat cateva masuri de protectie in unitatile de invatamant in perioada pandemiei COVID-19, parintii s-au divizat in doua tabere, cei care au asteptat redeschiderea scolilor si gradinitelor, si cei care sunt sceptici. In legatura cu acest fapt s-a dat cu parerea si Mihai Stratulat.

Medicul pediatru Mihai Stratulat, a povestit in cadrul unui reportaj din emisiunea O Seara Perfecta, de ce este bine ca cei mici sa mearga la scoala si cum ar trebui sa fie protejati, dar si instruiti de catre parinti, pentru a fi in siguranta in timpul pandemiei. „De coronavirus nu o sa scapam, el continua sa fie viabil in toate sezoanele...”

Citeste si :  Atac la persoana lui Mihai Stratulat. Pediatrul e revoltat in urma protestului. „Timpurile se schimba, o sa fiti schimbati si voi!”

Afla din videoul de mai jos care este parerea medicului in legatura cu raspandirea virusului in randul copiilor, dar si cateva sfaturi pentru a-i proteja pe cei mici.

Citeste si :  Mihai Stratulat ii invita pe toti parintii si buneii la protestul „Nu ma tem de boala, tare vreau la scoala"! Vezi detalii despre aceasta initiativa

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie