25.02.2024
Sarbatoare mare in familia Cretu! Maria, sora cea mare a actorului si-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment - FOTO/VIDEO

La data de 23 ianuarie 2024, Maria Cretu a devenit mama si a adus pe lume o fetita, Emily. Astazi a avut loc botezul micutei. Atat Emilian, cat si Nina au publicat pe paginile lor de Instagram primele imagini de la eveniment.

Sarbatoare mare in familia actorului Emilian Cretu, sora cea mare sia-a increstinat micuta, iar toata familia a plecat in Italia pentru a fi prezenti la marele eveniment.

Emotionati si cu zambetul pe buze toti din familia Cretu au fost aproape de Maria si Denis.

Intr-un InstaStory, Emilian Cretu a mentionat: „Astazi, comoara lui nanu a fost increstinata. Sfanta Emilia, numai sa nu fie Sfanta ca nanu”.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Maria Cretu este sora mai mare a actorului si creatorului de continut, Emilian Cretu. Maria este activa pe Instagram, acolo unde are un blog urmarit de peste 93 de mii de persoane.

Articole din aceeasi categorie